Ново от Скилър, Криско и Дийп зоун – музика или мизерия?

Световният бийтбокс шампион SkilleR пропя в  “За едно” – и направи грешка?!

Deep Zone и Криско смесват рап, дъбстеп, фолклор и денс в „Никой друг”, но пресолиха манджата?!

Гледай SkilleR – Za Edno онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=CmCYL2q5H1E

Гледай Deep Zone feat. Krisko – Nikoi Drug онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=4NFb60Ya82w

След като покори върховете на световната бийтбокс сцена и направи множество проекти с български и международни изпълнители, „Бързата уста“ на Изтока – SkilleR представя първото си самостоятелно парче “За едно”.

Музиката е направена изцяло от бийтбокс и включва над 70 различни звуци и инструменти,възпроизведени само от вокалите му. В неочаквано добрата комбинация ще чуете за първи път Александър Деянов да пее. Това обаче не се харесва на огромна част от феновете на „човека-оркестър”.

Музиката и текстът са на SkilleR, аранжиментът на SkilleR и Светлин Къслев.

Видеото към сингъла е на Павлин Иванов –BASHMOTION, отличен за  “Най-добър режисьор за 2012” на провелите се през февруари тази година БГ Хип-хоп Награди.

Същият е режисьорът и на още една премиера от 4 март. Първият съвместен проект на Deep Zone и рапъра Криско е озаглавен „Никой друг“. Песента, която е микс от съвременно денс звучене и български фолклорни мотиви, е дело на Deep Zone. За текста са се погрижили както Deep Zone, така и Криско за своята част.

Видеоклипът е заснет на Летище София, а чаровната вокалистка на Deep Zone – Надя, влиза в ролята на изкусителна стюардеса, информира Music Space TV. Лошо впечатление обаче прави твърде старият модел самолет, „увековечен” в „Никой друг”. Ала не това е най-скандалното. Оказва се, че в новата песен е ползван семпъл на фирмата Vengeance. Същата мелодия вече е „оползотворена” от DJ NAIJAL в негов микс – пуснете следния клип от 4:40 мин.: https://www.youtube.com//watch?v=rxkogekh3l0 .

Мнозина от феновете пък намират вокалните качества на Надя за много по-достойни от тези на Криско. „Дриско“, както не един и двама го квалифицират, развалял песента.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 март 2013 г.