Ново модерно БГ парче: Рут – „Чуй ме“ (Ruth – Chui me / АУДИО)

Фенове режисират видеото към новата песен на Рут Колева

След като в края на април Рут Колева доказа на всички меломани, че българската музика е жива, а преди това победоносно обра номинациите на тазгодишните награди на БГ радио, изпълнителката отново реши да провокира фенове си. Този път тя повери именно на тях възможността да решат как да изглежда видеото към нейния втори сингъл „Чуй ме”.

Подробности около кампанията и регламента за участие могат да бъдат открити на официалния сайт на продуцентите от „Виталити мюзик” – www.vitalitymusic.com/videocontest.html.

От днес феновете може да изпращат своите предложения, които ще бъдат качени в специално създаден канал в Youtube, където ще може и да се гласува. Финалният избор ще бъде направен измежду 3-те предложения, събрали най-много гласове. Авторът на клипа победител ще получи и специална награда от „Виталити мюзик” и БГ радио, партньор на проекта.

Чуй ме” е ексклузивно в ефира на БГ радио от този понеделник 31 май. Феновете на Рут могат свободно да изтеглят втория й сингъл от сайта на „Виталити мюзик”. А самата изпълнителка отново се опитва да разгадае любовта, този път „опакована” в денс ритъм и поднесена с ултимативни послания „не ми играй номера, вместо теб ще реша”.

Кампанията около избора на видео клип за песента „Чуй ме” се осъществява с медийното партньорство на БГ радио.

Рут – „Чуй ме“:

Коментари (0)

Публикувано в на 1 юни 2010 г.