Новият сериал „Тринайсет“ по bTV Action – снимки и видео

Таен агент търси мистериозен ключ, „заключен” в изгубената му памет – в новия сериал „Тринайсетот 30 януари по bTV Action

Нов екшън трилър „Тринайсет” разказва за агент на ЦРУ, с невероятни бойни умения, но с един огромен недостатък – паметта му е била заличена. Той намира за почти невъзможно да се свърже с никого.

Воден от нуждата да научи повече за миналото си, той вкарва себе си, а често и хората около него, в изключително опасни ситуации.

Историята на Тринайсет зрителите на bTV Action ще имат възможност да проследят от 30 януари всеки делничен ден от 21:00 часа.

Тринайсет е излъган от собственото си правителство, защото те искат нещо, което той „крие” в паметта си – ключът към оръжие, което може да промени баланса на силите в световен мащаб.

В резултат на тази манипулация от самите хора, които са го „отгледали”, Тринайсет не се доверява на никого. Докато търси следи за миналото си, той никога не може да бъде сигурен  кои са съюзниците му и кои – враговете му, което прави „пътуването” още по-коварно.

Тринайсет и погребаната в миналото му тайна, която наемници, а дори и собственото му правителство искат и за която те ще направят всичко възможно да „отнемат”. Той трябва да бъде крачка напред в отчаяно „пътуване”, за да отключи мистиката на своята идентичност.

Герой ли е или злодей? Ще успее ли неговият „поход” в опита да остане жив или ще ни обрече всички? Зрителите ще Разберат от „Тринайсет, новия сериал по bTV Action, от 30 януари, всеки делничен ден от 21:00 часа.

Гледай видео анонс онлайн

Галерия от сериала:

Коментари (0)

Публикувано в на 25 януари 2014 г.