Новият Playboy идва с опасно диво DVD (виж и снимки)

Новият Playboy играе двойна игра

На корицата на ноемврийския брой на Playboy са Наталия Каракулева и Марина Байчева. Горещата двойна фотосесия е дело на Дилян Марков, а към изданието има и бонус – DVD с кадри от заснемането на сесиите с Playmate of the Year 2009 Златка Димитрова, певицата Лора Караджова, Силвия и Жени от „Сървайвър”, Лили и Зара от Big Brother, Мис Свят Дупе Криси Димитрова, топмоделката Гери Аролска и др.

Дискът включва още подбрани моменти от финалната гала вечер на конкурса Playmate of the Year 2009, както и видео с няколко от красавиците в американското издание на Playboy.

Голямото интервю в 92-и брой е със Светльо Витков, който сега се изявява като телевизионен водещ, а в рубриката „20 въпроса” Куентин Тарантино разказва любопитни подробности от заснемането на „Гадни копилета”.

Обзорният материал „Good ViBRAtions” разкрива 10 повратни момента от историята на сутиена, а репортажът този път е от Виена. Playboy лично посети фабриката на Бьозендорфер и видя как се правят рояли и пиана.

В страниците Sex & Fun ще откриете материала „Оп@сни връзки”, който разказва за новите хоризонти, които се разкриват пред изневярата с помощта на новите технологии.

Коментари (1)

Публикувано в на 30 октомври 2009 г.