Новият канал Fine Living Network очаква зрители: ето изкушенията!

Добре дошли в света на Fine Living Network

Добре дошли в света на Fine Living Network – широкоспектърен лайфстайл телевизионен канал, който допълва начина ви на живот. С помощта на най-интелигентните и очарователни водещи, Fine Living Network ще показва всички нови аспекти на съвременния живот.

За дома – С великолепни предавания като „Най-странните домове в света”, „Малък дом, стилно обзавеждане” и „Божествен дизайн”, Fine Living Network ще отрази всички желания за подобряване на дома. Ще покаже примери за невероятни имения, а след това ще разкрие как могат да бъдат пренесени във вашия дом само за част от реалната им цена.

Кулинария – Топ майстори готвачи демонстрират новостите в кулинарното изкуство. С поредиците „Планета на храната”, „Гастрономическо турне” и „Съботна кухня” никога няма да ви липсват интересни и нови рецепти или обновена версия на стари, класически ястия. Готвачите идват от различни страни по света, така че със сигурност представят някои страхотни, оригинални идеи и практични предложения.

Пътешествия – Всеки си мечтае да избяга от ежедневието, но това невинаги е възможно. Fine Living Network прави следващото си великолепно предложение! Починете си у дома, докато поредици като „Място под слънцето”, „Райски острови”, и „Идеални кътчета за отдих” ви отвеждат на спиращо дъха пътешествие до най-привлекателните места в света.

Мода – Fine Living Network е ненадминат в модните предавания. Мода, култура, тенденции – всички са отразени в програми като „Терапия със стил”, „Големият бутик” и „Невероятните жени” – готови да вдъхновят следващата ви нова визия.

Здраве – Дори с всички тези прекрасни модни предавания, Fine Living Network не забравя, че трябва да се грижим за духа и тялото си. Поредиците „Дишане и йога”, „Подготовката на нюйоркския балет” и „Карибска аеробика” ще ви помогнат да бъдете здрави и щастливи.

Акценти за м. май 2010

ПРЕМИЕРА: Бантастично!
Всяка събота от 20:20

Какво можете да направите с банята си само за няколко дни и усилена работа? Повече, отколкото можете да си представите. Експертът Мат Мюнстер ще ви покаже възможностите. Във всеки епизод на „Бантастично” ще научите за най-модерните материали, ще получите изключително ценни дизайнерски съвети и ще се запознаете с основните правила на „направи си сам”, които ще освежат всяка баня – малка или голяма. Това е едно от любимите ви и най-често използвани помещения вкъщи, тогава обновете банята си, за да се превърне в Бантастична!

ПРЕМИЕРА: Лесно угощение с Майкъл Киарело
Всеки делничен ден, 10:00 и 13:00

Майстор готвачът и автор на кулинарни книги Майкъл Киарело обича да открива новаторски начини да забавлява приятелите си. Неговите партита са неофициални, лесни за планиране и винаги със страхотна храна. Всеки епизод е заснет във Винарна Трефтен в Напа, великолепната калифорнийска долина на винарните, и показва как Майкъл готви, планира и организира невероятни купони. Рецептите му, които съчетават италианския му произход и начина на живот във винарните райони, са идеални за лесно и бързо угощение.

ХИТОВА ПОРЕДИЦА: Идеални кътчета за отдих
От 1 май, всеки ден, 10:50

Хитовата поредица “Идеални кътчета за отдих” предлага ноу-хау и експертни познания за откриване на онези специални места, които все още не са попаднали в брошурите. Във всеки епизод “туристическият гуру” Робърт Елмс се среща с едно семейство, двойка или група приятели, които искат да открият най-доброто място за почивката си. Заснети са три дестинации, които са специално подбрани за участниците. Те гледат и обсъждат заснетото представяне, преди да вземат решение и да изберат идеалното кътче за отдих. След като се върнат от своята почивка, видеодневник от нея ще бъде показан на зрителите, за да разберат дали Робърт се е справил успешно със задачата!

Разнообразните дестинации включват Хърватия, Маями, Шотландия, Южна Франция, Лондон, Венеция и Мароко. Въпреки че се концентрира върху избраната дестинация, предаването показва и местните хора, обосновавайки се още по-категорично защо точно това място трябва да получи това признание.

Всички кътчета, представени в тази колоритна поредица, са вълнуващи и мечтани дестинации, отварящи врати към свят на възможности и бягство от всекидневието.

Коментари (1)

Публикувано в на 1 май 2010 г.