„Новият“ Ицо Хазарта лъска паркета в Денсинг старс!

Ъпсуртен полет в нощта

Dancing Stars събра на един дансинг Ицо Хазарта, лицето на “Ъпсурт” и Петко Димитров, собственик на най-култовото нощно чалга заведение в София

 

Ицо Хазарта

Ъпсуртно в Dancing Stars

Той няма да пее за Белата жига, нито ще спряга рап-речитативи. Ицо Хазарта излиза от хип-хоп ритъма, за да овладее класиката. Как ще му се отрази тази трансформация ще узнаем по време на Dancing Stars.  Репетициите до момента показват, че Ицо има много повече умения, отколкото неговите фенове са предполагали. За разлика от своя по-млад колега Ангел, който “репетира” за Dancing stars с харлем шейк, фронтмена на Ъпсурт показва завидни “паркетни” умения. Властелинът на немерената реч в БГ музиката ще има шанс да излезе от образа на алтернативна ВИП персона и да разкрие емоционалната си страна. Ицо по принцип е пълен с “ъпсурти” – съчетава хип-хопа с класическо образование, образа на немирна музикална звезда с този на примерен съпруг и баща, така че от неговото участие в Dancing Stars можем да очакваме почти всичко. Едно е сигурно – Ицо ще бъде безупречен кавалер на своята стройна дама, танцьорката Лили Величкова. Когато си баща на две малки дъщери, знаеш как се превзема крепостта на женските сърца “отвътре”.

 

Петко Димитров – Dancing Flight

Сериозните мъже също танцуват. Дори да не демонстрира този талант с охота, бизнесменът Петко Димитров прие хвърлената ръкавица за танцов дуел на сцената в Dancing Stars. Коя е дамата, която ще поеме отговорност за новата му кариера, ще разберете, когато шоуто започне. Един от най-одумваните столични ергени споделя, че и моторите, и жените му са “лимитирана” серия. Доказателствата за това са повече от достатъчни.  Не става зъботехник, както повелява образованието му, но нощният живот на София предлага добри условия, за да покаже, че владее бизнеса със заведения. Обича да се грижи за сина си Виктор – дете от любовта му с Господарката на ефира и негова бивша съпруга Мария Игнатова, спортува, има кон, облича се в костюми и май сърцето му е свободно за нова любов. А как ще си разделят ефира на Нова Петко Димитров и Мария Игнатова зрителите ще могат да наблюдават от 11 март, 20.00 часа. 

Коментари (0)

Публикувано в на 11 март 2013 г.