Новият икономически министър проговаря по Нова

Новият икономически министър Асен Василев с първо интервю в „България говори“

Наследникът на Делян Добрев ще разкаже колко дини носи под една мишница тази събота по Нова тв

Асен Василев, новият служебен министър на икономиката, енергетиката и туризма ще даде първото си телевизионно интервю в предаването „България говори”, тази събота от 9:00 часа само по Нова тв. С водещия Константин Вълков харвардският възпитаник и наследник на Делян Добрев ще дискутира как се носят три дини под една мишница за два месеца управление до изборите.

Иван Костов пък ще анализира новия служебен кабинет на Марин Райков. Дали правителството си личи от заранта и как изминаха първите дни на новия кабинет според лидера на ДСБ, може да разберете само тази събота сутрин.

На горещия стол срещу Константин Вълков, за едно от изключително редките си появявания в ефир, ще седне Огнян Донев. Каква е химията между управляващите и протестиращите, зрителите ще разберат от изпълнителния директор на Софарма.

За да сте в крак и с най-нетрадиционните гледни точки – гледайте „България говори” всяка събота вече от 9:00 часа само по Нова тв с водещ Константин Вълков.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 

Служебният министър Юлиан Попов, Веселин Марешки и Пламен Орешарски в „На светло с Люба Кулезич” 

Ексклузивно интервю с Юлиан Попов, служебният министър на околната среда и водите, очаква зрителите на Нова ТВ тази неделя, точно в 09.00 часа, в предаването „На светло с Люба Кулезич”. С водещата   министър Попов ще разговаря за генералните цели и мерки на новото правителство, за конкретните задачи пред него – климата над  дюните в Несебър и този над Национален парк Пирин.

Какво се случва с икономиката на България –  възстановяване или загуба на всякакви перспективи? За депресията на икономиката, поразиите на държавните ковчежници и заплахата за борда с  Люба Кулезич ще разговаря финансистът Пламен Орешарски. Още –  в студиото на „На светло с Люба Кулезич” ще влезе Веселин Марешки, за антибиотика на кризата.

За първи път в телевизионен ефир  зрителите на Нова ТВ ще видят майката на жестоко убитата Петя Тодорова, като тя ще представи гледната точка на семейството –  за варварското убийство на бременната жена  и за садизма без разкаяния.

 „На светло с Люба Кулезич”всяка неделя от 09.00 до 11.00 ч. по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 16 март 2013 г.