Новият хит на Flo Rida зарежда с Good Feeling! /аудио, текст/


Свежарката Flo Rida се завръща с нов сингъл –  “Good Feeling”

Flo Rida, записващ за лейбъла Poe Boy / Atlantic Records, се завръща с нов сингъл – “Good Feeling”, който от тази седмица може да се закупи онлайн и който е първото официално парче от предстоящия албум “Only One Rida (Part 2)”. Парчето “Good Feeling”, което е продуцирано от Dr. Luke, излиза след като последните две песни на Flo Rida“Club Can’t Handle Me (feat. David Guetta)” и “Turn Around (5, 4, 3, 2, 1)” – постигнаха световен успех. До момента “Club Can’t Handle Me” е продал близо 4,5 милиона копия в цял свят.

Това лято рапърът от Маями се събра отново с David Guetta, за да добави своите зарибяващи рими към едно от най-големите летни парчета – “Where Them Girls At” (feat. Flo Rida & Nicki Minaj), което скоростно се доближава до платинен статут. Тази вечер Flo Rida ще се появи на сцената с френския диджей и певицата Nicki Minaj, за да изпълнят на живо своя супер хит в телевизионното предаване “America’s Got Talent”  по канал NBC.

* * *

Flo Rida е един от най-признатите международни артисти в днешно време, чийто турнета обхващат всички континенти. Рапърът от Маями експлодира на музикалната сцена през 2007-ма с хита си, записал рекорди по продажби – “Low (feat. T-Pan)” от дебютния албум “Mail On Sunday”. В последствие парчето стана един от най-успешните дигитални сингли на миналото десетилетие, продавайки над 11 милиона копия онлайн и прокарвайки си път до „Книгата за рекорди на Гинес” през 2008-ма година за най-сваляно парче в САЩ. Като допълнение сингълът се задържа на върха на класацията Hot 100 на Billboard в продължение на 10 последователни седмици през същата година.

През 2009-та година Flo Rida отново се записа в историята със своя хитов сингъл “Right Round”, който се превърна в най-продавания в рамките на една седмица дигитален сингъл, с над 636,000 продадени копия в дебютните си 7 дена. “Right Round” от албума “R.O.O.T.S.” на рапъра продаде 1 милион копия в интернет през първите си две седмици, което го направи най-бързо продавания сингъл на всички времена. До момента сингълът “Right Round” се е продал в близо 12 милиона копия в цял свят. Сборно Flo Rida отчита впечатляващи продажби от над 40 милиона сингли по света и по нищо не издава, че планира затишие.

Албумът “Only One Rida (Part 2)”, който ще бъде втората част на “Only One Flo (Part 1)”, ще е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

За повече информация и новини за Flo Rida, посетете: www.officialflo.com, www.facebook.com/officialflowww.twitter.com/official_flo и www.youtube.com/officialflo.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 септември 2011 г.