Новият „Далас“ вместо турски сериал по bTV!

Легендата „Далас” се завръща в България с премиера на най-новия си сезон по bTV

Култовата телевизионна драма ще покаже историята на клана Юинг 20 години по-късно

Легендарната династия Юинг се завръща на малкия екран! От 3 юни, 21.00 часа, единствено зрителите на bTV ще могат да проследят новите събития в една от най-популярните телевизионни драми на всички времена – „Далас”.

В новия сезон на премиерната за България поредица, заснет и излъчен в САЩ през 2012 година с феноменален успех, старите и младите Юинг дават ново начало на историята на клана.

Двайсет години по-късно емблематичните възрастни от тексаската петролна династия Юинг, заедно със своите деца, подновяват битката за власт, пари и любов.

Тайните схеми и предателства между тях стигат до нови висоти в новия сезон, в който към добре познатите герои и кинозвезди от миналото Джей Ар (Лари Хагман), Боби (Патрик Дъфи) и Сю Елън (Линда Грей), се присъединяват младите наследници.

В новите серии по bTV Джон Рос Юинг (Джош Хендерсън, „Отчаяни съпруги”, „902010”), син на Джей Ар и Сю Елън Юинг, е решен да подбие наследството на баба си, като разкопае земята на Юинг за нефт. Междувременно Кристофър Юинг (Джеси Меткалф, „Джон Тъкър трябва да умре”, „Отчаяни съпруги”), осиновен син на Боби Юинг, се надява да отдели семейния бизнес от нефта и да го насочи към алтернативен енергиен ресурс. Кристофър е мотивиран от годеницата си Ребека Сътър (Джули Гонзало, „Вероника Марс”, „Илай Стоун”). Тя се опитва да намери мястото си в династията Юинг и да промени живота си. Заедно с нея в този път е брат й Томи (Калард Харис, „Синове на анархията”). Нещата в ранчото Саутфорк се усложняват от амбициите на Елена Рамос (Джордана Брустър, филмитеБързи и яростни”) – гадже на Джон Рос и бивша годеница на Кристофър.

Враждата, която назрява между Джон Рос и Кристофър, подготвя сцената за Джей Ар. Той се връща към престъпния си начин на живот и се опитва отново да разпали дългогодишното съперничество с по-младия си брат Боби. Като „патриарх” на семейството Боби няма да се спре пред нищо, за да предпази младите Юинг от битката, която почти съсипа клана Юинг. Боби получава подкрепата на красивата си и изящна съпруга Анн (Бренда Стронг, „Отчаяни съпруги”), която също е решена да запази семейството. Но когато здравословен проблем заплашва живота й, Боби е принуден да вземе трудно решение, което може завинаги може да промени живота на всички. В същото време Сю Елън е винаги готова да разбуни духовете. Тя се надява синът й Джон Рос й да заеме полагащото му се място като глава на семейството. Борбата между Джон Рос и Кристофър се очертава да бъде толкова ожесточена, колкото и борбата между бащите им, особено когато тук е намесена любовта на живота им Елена. Постоянното напрежение застрашава да раздели семейство Юинг завинаги…

Изпълнителни продуценти на сериала са Синтия Сидър (която е и автор на сценария на пилотния епизод) и Майкъл Робин. В новия „Далас” ще се появят и много от ветераните от оригиналната продукция. Гост звезди ще бъдат Кен Кършивъл (в ролята на Клиф Барнс, бившият зет на Боби), Стив Канали (в ролята на Рей Кребс, отдавнашен враг на Джей Ар) и Шарлийн Тилтън (в ролята на Луси Барнс, племенница на Джей Ар и Боби).

Галерия от сериала:

Гледай видео анонс онлайн

Понеделник, 3 юни

06:30 – „Тази сутрин” – информационно предаване с водещи Анна Цолова и Виктор Николаев

09:30 – „Преди обед” – дневно токшоу с водещи Деси и Сашо

11:30 – „Кухнята на Звездев” – кулинарно шоу с Иван Звездев

12:00 – bTV Новините – обедна емисия

12:30 – „Шоуто на Слави” /п./

13:30 – „Диво сърце” – сериал, еп. 60

15:00 – „Призракът на Елена” – сериал, еп. 86

16:00 – „Престъпления и страсти” – сериал, еп. 54

17:00 – bTV Новините

17:30 – „Лице в лице” – публицистично предаване с водещи Цветанка Ризова и Димитър Цонев

19:00 – bTV Новините – централна емисия

20:00 – „Времето лети” – сериал, еп. 80

21:00 – „Далас” (2012) – сериал, еп. 1

22:00 – bTV Новините – късна емисия

22:30 – „Шоуто на Слави” – вечерно токшоу

23:30 – „С теб ми е добре” – сериал, еп. 9

00:00 – „Кости” – сериал, с. 5, еп. 10

00:50 – „Досиетата Х” – сериал, с. 4, еп. 8

01:40 – „Преди обед” /п./

3:40 – bTV Новините /п./

04:10 – „Модерно” /п./

05:00 – „Кухнята на Звездев” /п./

05:30 – „Престъпления и страсти” /п./ – сериал, еп. 54

Коментари (0)

Публикувано в на 24 май 2013 г.