Новите сериали и филми по Diva Universal

DIVA UNIVERSAL – СЕПТЕМВРИ 2011 – АКЦЕНТИ И ПРЕМИЕРИ

НЕРАЗГАДАНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ – СЕЗОН I (COLD CASE)
ДВОЙНИ ЕПИЗОДИ – ВСЯКА НЕДЕЛЯ В 21:00 ЧАСА

Самотната детективка от отдел „Убийства” във Филаделфия работи по „студени” случаи – престъпления, останали неразкрити. Упоритата и находчива детективка Лили Ръш (Катрин Мори – „Minority Report”) разгръща отново папките на застояли, неразрешени случаи на убийства, извършени преди години и дори десетилетия. Досега Ръш е използвала инстинктивния си усет за психиката на престъпника, за да разплита случаи на настоящи убийства. Сега тази опитна детективка е заинтересувана от новите предизвикателства, като разпит на свидетели по стари престъпления, чиито житейски обстоятелства са се променили междувременно, като използва съвременната наука и намира пресни улики за случаи, които някога са били смятани за неразрешими. В същото време, тя е подготвена за евентуалните последствия, а именно, че работата й ще отвори стари рани и може да подтикне заподозрените да извършат нови престъпления.

ЗАКОН И РЕД: УМИСЪЛ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ – X СЕЗОН (LAW & ORDER CRIMINAL INTENT)
ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК В 21:00 ЧАСА

В борбата на град Ню Йорк с престъпността, най-тежките криминални нарушители се преследват от детективите на Отдела за углавни престъпления, с чиито истории ни запознава сериалът. Следвайки психологическата тактика за разрешаване на престъпленията, отрядът запознава зрителите с това, което става в умовете на престъпниците, предвождан от детектив Горън (Венсънт д’Онофрио) – един изключително умен следовател на убийства с остър инстинкт, и неговата партньорка, детектив Иймс (Катрин Ърби), която използва интуицията си за решаване на случаите. В новия сериал, убийството на едно момиче на повикване изпраща детективи Горън и Иймс зад сцената на модната индустрия, където се води война между две частни охранителни компании след убийството на гениален хакер и изтичане на правителствени тайни.

МОМИЧЕТАТА ГИЛМОР – V СЕЗОН (GILMORE GIRLS)
ВСЕКИ УИКЕНД ОТ 20:00 ЧАСА ОТ 29 АВГУСТ

Действието се развива в приказния град Кънектикът, населен с еклектична смес от мечтатели, художници и обикновени хора, „Момичетата Гилмор“ е сериал, предназначен за всички поколения – хумористичен, затрогващ и драматичен разказ за приятелството, семейството и връзките, които ни свързват, като събитията се развиват около 32-годишната Лорелай Гилмър и нейната 16-годишна дъщеря Рори.

БЪФИ, УБИЙЦАТА НА ВАМПИРИ – I и II СЕЗОН (BUFFY THE VAMPIRE SLAYER)
ВСЕКИ ДЕЛНИЧЕН ДЕН В 19:00 ЧАСА ОТ 29 АВГУСТ

В този изключително популярен филм със световна известност ще видим Сара Мишел Гелар в ролята на ‘Бъфи’. В сезон I, с пристигането на Бъфи в училището в Сънидейл започват да се случват странни неща. Тя изследва мъртво тяло, намерено в женската съблекалня, и с помощта на приятелите си Уилоу и Ксандър, се бори с банда вампири. Освен това, тя се среща с Корделия и нейните приятели, като и с Джайлс – новият й пазач, който й разкрива неща, свързани със съдбата й.

ФИЛМОВИ ПРЕМИЕРИ

АНГЕЛСКИ ОЧИ (ANGEL EYES)
ПЕТЪК, 9 СЕПТЕМВРИ В 21:00 ЧАСА

Напрегнат и емоционален драматичен разказ с Дженифър Лопес в ролята на полицай Шарън Поуг, чийто болезнен спомен от миналото зарежда с гняв силните й изяви в един от най-трудните полицейски райони на Чикаго. Животът на отчуждената от семейството си Шарън получава неочакван щастлив обрат, когато тя бива спасена от Кеч Ламбърт – загадъчен доброжелател, преследван от спомена за загубата на съпругата и детето си. Шарън се влюбва в Кеч и двамата заедно започват да се учат как да загърбят миналото си.

ПСИХИАТЪР ПО НЕВОЛЯ (THE SHRINK IS IN)
ВТОРНИК, 13 СЕПТЕМВРИ В 21:00 ЧАСА

Саманта (Къртни Кокс) е пътуваща журналистка, която все още се възстановява от раздялата с последния си приятел, когато по ирония на съдбата нейният психиатър получава нервно разстройство. Докато Саманта отменя срещите си, новият й съсед идва за сесия. Без да е срещала истинския д-р Розенберг, Саманта се представя за психиатъра, опитвайки се да отдалечи привлекателния нов пациент от приятелката му и да го насочи към себе си. Наслаждавайки се на новата си роля, скоро Саманта започва да консултира все по-голям брой пациенти на д-р Розенберг, което я кара да подложи на преценка живота си, включително и това дали нейният ‘идеал за мъж’ е наистина това, към което се стреми.

СЕСТРА БЕТИ (NURSE BETTY)
ПЕТЪК, 6 СЕПТЕМВРИ В 21:00 ЧАСА

Когато келнерката от едно малко градче Бети Сайзмур (Рене Зелеуегър), случайно става свидетел на ужасното убийство на своя съпруг-измамник, търгуващ с коли, тя се справя с травмата, изпадайки в състояние на унес. Бети не само отрича напълно факта за смъртта на съпруга си, но вярва че е единствената любов на нейния любим герой от сапунените сериали – д-р Дейвид Равел (Грег Киниър). Оставяйки дома си в Канзас, за да се ‘върне отново’ при своя доктор, тя потегля с една от употребяваните коли на съпруги си… Така Бети наивно пренася наркотици, по дирите на които са тръгнали двама убийци (Моргън Фриймън и Крис Рок). Когато Бети пристига в Лос Анжелис, за да търси въображаемия д-р Равел, мъжете са вече по петите й.

ПЛЪЗГАЩИ СЕ ВРАТИ (SLIDING DOORS)
ВТОРНИК, 20 СЕПТЕМВРИ В 21:00 ЧАСА

Хубава млада англичанка научава, че е уволнена от длъжността си на пиар. На връщане за дома вратите на метрото се затварят пред нея, отваряйки вратите на шлюза… Тя започва да живее два живота – ако бе успяла и ако не бе успяла да хване метрото. Интригуваща концепция за съдбата и за това как простички събития могат да преобърнат живота ни. Ролите в този емоционален и трогателен филм се изпълняват от Гуинет Полтроу и Джон Хана.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 август 2011 г.