Новите правила на ТОТО-то на живо от bTV

Бизнесменът Ованес Мелик Пашев, министърът на правосъдието Христо Иванов и Захари Бахаров гости в  „Тази събота” и „Тази неделя” по bTV

В „Тази събота” на 9 май от 8:00 часа, селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов ще коментира заедно с Жени Марчева темата за политиката. По-късно в предаването зрителите ще имат възможността да видят интервюто на Светослав Иванов с бизнесмена Ованес Мелик Пашев, който ще изкаже своята позиция по темата Русия на Чехов и Пушкин или Русия на олигарсите, а опиат ли в властта ще каже бившият премиер Филип Димитров.

След това Мариана Векилска ще срещне зрителите с проф. Пламен Цветков и Мариян Карагьозов, които ще се включат на живо от Москва, за да коментират парада на 9 май и бойкота на световните лидери. Авторите на книга за красиви, но малко известни места в България Иван Михалев и Елина Цанкова ще тазкажат за своите преживявания.

В студиото при Диана Любенова ще бъде актрисата, оценена и от „Ню Йоркс Таймс” – Маргарита Гошева, а Башар и Карла Рахал ще разкажат своите най-забавни истории.

Гледай видео записи от предаването онлайн

В „Тази неделя” на 10 май от 8:00 часа, на гости при Жени Марчева ще бъде министърът на правосъдието Христо Иванов, който ще даде отговор на въпроса къде е границата между закона и морала, а бизнесменът Иво Прокопиев ще каже дали кадрува кръгът „Капитал” в съдебната власт, както твърди Ясен Тодоров от БСС.

След това министърът на спорта Красен Кралев и изпълнителният директор на „Българаски спортен тотализатор”-  Дамян Дамянов, ще представят при Мариана Векилска новите правила в тотото.  По-късно в предаването Стефан Стефанов ще разкаже за пътя си към кулинарната корона и приключението „Мастършеф”.

Диана Любенова ще срещне зрителите с актьора, който стана част от хитовата поредица „Игра на тронове” – Захари Бахаров, а певицата Алисия ще сподели подробности около своето новото начало и старите приятели.

Гледай видео записи от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 8 май 2015 г.