Нови сезони на „Имало едно време“ и „Анатомията на Грей“

ПРЕМИЕРИТЕ през МАРТ на FOXLIFE

Имало едно време – сезон 2
от 4 март, всеки понеделник, от 21:55 часа
премиера за България

Реалността и измислицата започват да се сливат, когато героите от приказките се освобождават от разваленото проклятие на кралица Реджина и започват да си спомнят кои са. За свое учудване обаче те не се завръщат в страната на приказките. И за да стане още по-сложно, Румпелстилскин, известен като г-н Голд, разпространява магия в градчето, за да извоюва надмощие над Реджина. Магията е на мястото си в приказките, но в нашия свят води до необратими последици. В страната на приказките принц Филип събужда спящата красавица (Сара Болгър, „Династията на Тюдорите”), но открива, че спътникът му Мулан (Джейми Чънг „Измислен свят”, „Поредният ергенски запой”) скоро трябва да се изправи срещу смъртоносен противник.

Гледай видео анонс онлайн

Заглавие: Once Upon A Time / Имало едно време
Продължителност: 1 час
Таргет аудитория: 18-49 г.
Жанр: Приключенски, драма, фентъзи
График на излъчване: в понеделник от 21:55 ч. с повторения в понеделник от 01:35 и събота от 22:55 ч.

Джинифър Гудуин като Мери Маргарет Бланчард
Дженифър Морисън като Ема Суон
Робърт Карлайл като Г-н Голд
Лана Парила като Реджина Милс
Джош Далас като Дейвид Нолън
Джаред Гилмор като Хенри Милс

Анатомията на Грей – сезон 9
от 20 март, всяка сряда, от 20:55 часа
премиера за България

Лекарите от „Сиатъл Грейс” са изправени пред последиците от самолетната катастрофа от предишния сезон. Продължавайки живота си, те трябва да се научат да се адаптират към промените, да приемат загубите.

Гледай видео анонс онлайн

Заглавие: Grey‘s Anatomy /Анатомията на Грей
Продължителност: 1 час
Таргет аудитория: 18-49 г.
Жанр: Драма, романтичен
График на излъчване: в сряда от 20:55 ч. с повторения в сряда от 00:45 и неделя от 23:00 ч.

Елън Помпео като д-р Мередит Грей
Сандра Оу като д-р Кристина Янг
Джъстин Чеймбърс като д-р Алекс Карев
Чандра Уилсън в ролята като д-р Миранда Бейли
Джеймс Пикънс-младши като д-р Ричард Уебър
Патрик Демпси в ролята като д-р Дерек Шепърд

Секс образование – сезон 2
от 3 март, всяка неделя, от 22:00 часа
премиера за България

„Секс образование” е за секса и всичко, което искате да знаете, но не е имало кого да попитате или не сте знаели, че искате да попитате.

Домакин на предаването е журналистката и писателка Джована „Нина” Палмиери, която ще отведе зрителя на едно вълнуващо и продължително пътуване в света на секса, ще говори за него без предразсъдъци и вулгарност, с лекота и чувство за хумор. Тя ще ви научи как да бъдете по-самоуверени в секса, как да го направите по-приятен и стимулиращ.

Гледай видео анонс онлайн

Заглавие: Sex Education Show/ Секс образование
Продължителност: 1 час
Таргет аудитория: 18-49 г.
График на излъчване: в неделя от 22:00 ч. с повторения в събота от 23:55 ч.

Нина Палмиери като самата себе си.

Модни престъпления – сезон 7
от 10 март, всяка неделя, от 21:00 часа
премиера за България

Всички имаме приятели, които ни казват какво да носим, но понякога ни трябва помощ с това какво не трябва да обличаме. Това е модно шоу, в което един човек претърпява промяна на стила, с помощта на бившия супермодел Лиса Бъчър и соул певицата Мика Парис. Всяка седмица един човек, тайно записан от половинката си, приятелите или колегите си, изпитва мъката и радостта от това да научи как не трябва да се облича, чрез един процес, който включва тайно заснемане, преглед на настоящия му гардероб и открит разговор за природните му дадености.

Оригинално заглавие: Модни престъпления седми сезон
Продължителност: един час
Таргетна аудитория: всички от 18 до 49 години
Жанр: риалити
График на излъчване: неделя в 21:00 часа, повторения в съб от 02:20 часа

Клинтън Кели като себе си
Стейси Лондон като себе си

Скрити доказателства – сезон 3
от 14 март, всеки четвъртък, от 20:55 часа
премиера за България

Когато кариерата на блестящата и амбициозна неврохиружка приключва, тя насочва неподозираните си медицински заложби към разкриването на убийства. Всеки има своя история и д-р Меган Хънт ще разбере каква е тя. Меган е блестящ неврохирург, но една катастрофа слага край на кариерата й. След като вече не може да помага на живите, д-р Хънт се превръща най-известният съдебен лекар във Филаделфия. Въпреки че е невероятна в работата си, репутацията й на „труден характер” я предхожда където и да отиде. За нея няма граница, която не може да прекрачи. Влиятелната й шефка се опитва да я защитава, стига да не настъпва прекалено силно интересите на грешните хора. Въпреки че постепенно започва да признава уменията й, опитният детектив Бъд Морис не е толкова очарован от методите й. За щастие д-р Хънт има няколко почитатели. Младшият съдебен лекар разчита на експертите й съвети, а медицинският следовател Питър Дънлоп приема необичайното й поведение. Може би защото той е единственият, който знае, че трудният характер на д-р Хънт се дължи отчасти на чувството й за вина. Преди да се откаже от неврохирургията, Меган случайно убива последната си пациентка. Добавете й малко огорчение от неприятен развод, при който бившият й съпруг получава пълно попечителство над дъщеря им и се получава един тъжен социален живот. Когато трябва да разбира Мъртвите, д-р Хънт е несравнима, но когато става въпрос за взаимоотношенията й с живите, има още много какво да учи. От изпълнителните продуценти Мат Грос и Кристофър Мърфи, идва тази вълнуваща медицинска драма, въртяща се около силната и привлекателна главна героиня. Всяка седмица д-р Хънт и колегите й разкриват нов случай, а тя се приближава малко повече до това да допусне другите хора в живота си.

Гледай видео анонс онлайн

Оригинално заглавие: Модни престъпления седми сезон
Продължителност: един час
Таргетна аудитория: всички от 18 до 49 години
Жанр: риалити
График на излъчване: неделя в 21:00 часа, повторения в съб от 02:20 часа

Дана Дилейни като Меган Хънт
Джери Райън като Кейт Мърфи
Уиндел Мидълбрукс като Къртис Брумфилд
Джефри Аренд като Итън Грос

Коментари (0)

Публикувано в на 3 март 2013 г.