Нови сезони на Хавай 5-0 и Касъл и завръщане на турски сериали

Нова телевизия с нови заглавия и сериали в програмата си от следващата седмица

Хавайска жега и романтични сюжети се завъртат в ефира през януари, в нова схема на излъчване

Едни от любимите поредици на зрителите е подготвила Нова през следващата седмица, а стартът на куп нови заглавия за цялото семейство предстои след броени дни.

Разнообразни сюжети, напрегнати истории и световноизвестни герои ще предложи нова схема на излъчване по канала, подкрепена от старта на третия сезон на „Хавай 5-0”, романтичната поредица „Край или начало”, сериалите „Езел” и „Мелодия на сърцето”.

Маратонът стартира в понеделник, 20 януари, когато в ефира на медията ще се завърти третият сезон на една от най-обичаните американски криминални продукции „Хавай 5-0”. В нея ще видим легенда от оригиналната поредица от 70-те години на миналия век – актьорът Едуард Аснър, а за членовете на отряд 5-0 предстоят нови случаи, още по-напрегнати ситуации и много личностни изпитания, в борбата с престъпността на Хаваите и  епизодите от понеделник до четвъртък от 20.00 часа.

Романтика и още драматични обрати отново от следващия понеделник в програмата на Нова през деня ще предложат други хитови заглавия – „Край или начало”/с епизоди всеки делничен ден от 11.30 часа/, с участието на нашумелите турски актьори Игит Йозшенер и Нехир Ердоан, както и „Мелодия на сърцето”, превърнал се в един от най-успешните сериали от съседна Турция /с епизоди всеки делничен ден от 13.30 часа/. Отново от следващата седмица почитателите на драматичните истории ще могат да продължат да следят и историята на „Езел”, всеки делничен ден, вече в нов час на излъчване – 15.00 часа.

Съвсем скоро, oт 27 януари,  Нова ще изненада почитателите на кино хитове и с нов, съвсем пресен пети премиерен сезон на „Касъл”, който ще отговори на важен въпрос – ще бъдат ли заедно Касъл и Бекет като двойка в живота, след като най-накрая дават воля на  чувствата си един към друг в края на четвърти сезон.

Новите сериали в ефира на Нова ТВ:

  • От понеделник, 20.01, в ефира на Нова ще се завърти трети сезон на сериала „Хавай 5-0” с епизоди от понеделник до четвъртък от 20.00 часа.
  • От понеделник, 20.01, от 12 часа в ефира на Нова стартира поредицата „Край или начало” с епизоди всеки делничен ден от 11.30 часа.
  • От понеделник, 20.01, сериалът „Езел” ще се излъчва от понеделник до петък от 15.00 часа.
  • От понеделник, 20.01, от 14.30 часа започва поредицата „Мелодия на сърцето” с епизоди всеки делничен ден от 13.30 часа.
  • От понеделник, 27 януари, с епизоди всеки делничен ден от 22.00 часа започва и петият премиерен сезон на „Касъл”.

Коментари (0)

Публикувано в на 17 януари 2014 г.