Нови и интересни заглавия по Zone Romantica през м. ноември

НОВА ПОРЕДИЦА: Братя и следователи
От 22 ноември, всяка събота и неделя, 21:00 и 00:00 ч.

Франко Монтеро е член с нисък чин на един от отрядите в Отдел “Убийства” на Федералната полиция. Животът му е спокоен и предсказуем. Той живее сам в малък апартамент под наем и ежедневието му е ограничено до рутинната работа с документацията и излизане с приятели от време на време. До момента, в който неочаквано научава, че баща му, с когото не поддържа връзка, е починал и, че има доведен брат на 11 години на име Лоренсо Монтеро, който е дете гений и има изключително висок коефициент на интелигентност. Въпреки нежеланието си, Франко е принуден да стане настойник на момчето, тъй като той е единственият му роднина.

Лоренсо скоро демонстрира огромен интерес към работата на брат си до такава степен, че находчивите умозаключения на момчето помагат на Франко да разреши закрит случай и по този начин да му спечели първото повишение. От този момент нататък Лоренсо активно започва да участва в решаването на различни полицейски казуси и същевременно връзката между двамата братя започва да се заздравя все повече и повече. Мансила, помощник и перфектен партньор на Франко, е с тях в приключнията им. Дедуктивните способности на Лоренсо, решителността и смелостта на Франко и всеотдайността и ентусизамът на Мансила им помагат да се превърнат в перфектния екип.

По време на разследванията тримата обикновено се срещат в бар близо до Отдел “Убийства”, който е често посещаван от ченгета. Там те се запознават с Марселита – мила и привлекателна сервитьорка, която малко по малко събужда интереса на Франко. Но никой от тримата не подозира, че момичето има тайна дългогодишна връзка с помощник комисар Серано, шеф на отрядите и пряк шеф на Франко и Мансила.

След няколко месеца, когато нещата са се подредили, Лоренсо получава атрактивно предложение – международна програма за извънредно надарени деца предлага пълна стипендия, за да доразвие дарбата си в най-добрия университет в света. Момчето е изправено пред трудно решение – да остане при брат си и да използва уменията си, за да разрешава криминални загадки или да се възползва от уникалния шанс, за да развие способностите си, но далеч от своите близки.

Всеки епизод представя и разрешава по един полицейски случай, като постепенно развива противоречията и взаимоотношенията между главните герои.

Сценарий: Дамиан Шифрон, Патрисио Вега
Режисьор: Дамиан Шифрон
Музика: Гилермо Гуареши
Година: 2006
Държава: Аржентина

В ролите:Родриго Ноя, Родриго де ла Серна, Оскар Гусман, Мария Марул, Карлос Морено

Поредица: Пепеляшка
Започва на 24 ноември, понеделник
Всеки делничен ден, 7:00, 18:40 и 5:20 ч.
Омнибус: всяка неделя, 12:50 – 17:00 ч.

„Пепеляшка” е поредица, в която романтиката и теленовелата се преплитат с реалния живот. Минерва, красива млада жена, получава възможността да избере своята партия в живота сред 20 привлекателни кандидати. Нашата Пепеляшка ще трябва да се сблъска с реалността и да разбере, че не всичко в живота е розово и ще трябва да преодолее много трудности, като първата и най-сериозна от тях е нетолерантността на семейството й. По време на престоя си в луксозния замък, тя ще се срещне с кандидатите и ще открие мъжа-мечта и заедно с дъщеря си ще заживеят щастливо до края на дните си.

Тези двадесет красиви и необвързани „Принца” са от различни националности, социално-икономически произход и идват от различни области на страната. Всяка седмица Пепеляшка ще се среща с очарователните кандидати на интимна среща, на която ще прекарват известно време заедно, за да се опознаят. Минерва изслушва мнението на своите роднини, както и съветите на своите приятели, на астролог и на своята Кръстница вълшебница. В края на всяка седмица по време на официална и изискана церемония, тя трябва да произнесе решението на семейството си и да съобщи на момчетата, кой от тях ще трябва да напусне шоуто и кои ще продължат.

„Пепеляшка” е търсене на истинската любов, реалити шоу за запознанства, което ще ви заплени и ще съживи магията на истинската приказка!

Поредица: Приказният принц
До 21 ноември, всеки делничен ден, 7:00, 18:40 и 5:20 ч.
Омнибус: всяка неделя, 12:50 – 17:00 ч.

Противоречиво, но романтично приключение, в което зрителите ще станат свидетели на всичко, което привлекателен млад ерген трябва да понесе, за да избере жената на своите мечти. „Приказният принц” не е кой да е, а талантливият млад актьор Леонардо Гарсия.

Двадесет прекрасни млади дами ще се борят за сърцето на очарователния мъж. Но те трябва да получат и одобрението на баща му, легендарният актьор Андрес Гарсия, както и на останалите членове на семейството, които ще се появят за пръв път заедно пред камера, за да помогнат на Леонардо да избере коя от дамите трябва да отпадне и коя ще бъде идеалната булка.

Това приключение е изпълнено с емоции, напрежение и състезателен дух, които придават пикантност на един съдбоносен момент в истинския живот.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 октомври 2008 г.