Нови филми по BGTV в периода: 3 – 9 август 2009

Филмова седмица на BGTV (3 август – 9 август)

С летните почивки и забавления идват и новите филмови емоции.

С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ
Излъчване: понеделник (03.08) от 20:00ч.

Преуспелият водещ на нощно толкшоу Боби Бишоп – брутален, раздурпан, рошав и брадясал, той е депресиран тип, на който му е писнало от работа, преструване ифенове. Импресариото му постоянно го озаптява, но няма шанс да го спре – на момчето му е щукнало да си върне любимата Лили и толкова. Тя, естествено гледа неговото толкшоу и тъгува за разпиляната си любов, макар да живее с друг (латентен гей). Гледайте Винсънт Гало и Къртни Кокс в „С най-добри пожелания”.

СТРАННИ ПТИЦИ
Излъчване: вторник (04.08) от 22:00ч.

Дейв е човек, на който просто не му върви. Бракът му е съсипан, а ресторантът му е пред фалит. Нещата изглеждат доста зле, докато на помощ не му се притичва ексцентричният съсед Фонс.

ФРАНКЕНЩАЙН
Излъчване: сряда (05.08) от 21:00ч.

По романа на Мери Шели. Детективът ОКонър и партньорът му Слоун са по следите на сериен убиец, който жестоко измъчва жертвите си, преди да ги убие…

ЦЕЛУНАТА
Излъчване: четвъртък (06.08) от 21:00ч.

Романтиката е мъртва – поне за Сандра Ларсон. Това е една остра любовна история за тайните мечти и забранени страсти. Още от дете тя е очарована от неподвижния и тих свят на мъртвите… .

СКИТНИЦИТЕ
Излъчване: петък (07.08) от 19:00ч.

Уестърнът е характерен предимно за дивия запад, както и за териториите на западна Канада, Мексико, дори и Австралия. Той пресъздава началото на Американската мечта и ние ви я показваме.

XXL
Излъчване: петък (07.08) от 21:30ч.

Животът на група младежи минава в мечти за красиви жени и охолен живот, но дали не изпускат нещо?

ГРЯХ
Излъчване: събота (08.08) от 18:00ч.

Фентън Мийкс уведомява ФБР, че брат му Адам е вероятния издирван сериен убиец, наричащ себе си Божията ръка. Филмът проследява ретроспективно детството на двамата братя, чийто баща си е внушил, че е изпратен на Земята по Божия воля да унищожи демоните у хората. Но докато единия от братята вижда в бащата злодея, другият го смята за герой.

ДВАНАДЕСЕТАТА НОЩ
Излъчване: събота (08.08) от 19:35ч.

Животът на бизнесмена Ернесто се преобръща наопаки, когато по време на едно парти той разбира, че жена му е научила за любовните му авантюри, а дъщеря му се оказва бременна…

АДСКИ ДЪЖД
Излъчване: събота (08.08) от 21:30ч.

Филмът е съсредоточен върху съдбата на Ана, която е кмет на малък град в Колорадо. В нейния живот има достатъчно проблеми, когато градчето става жертва на метеоритни дъждове, които предизвикват разрушения и хаос.

ДУХЪТ НА МЕЧКАТА
Излъчване: неделя (09.08) от 10:05ч.

Саймън Джаксън е странно 15 годишно момче, на което не пука за никой и за нищо до момента, в който е спасен от мечка. Сега той ще направи всичко възможно, за да запази околната среда в една историческа битка. Филм по действителен случай.

МОРСКИ ВЪЛК
Излъчване: неделя (09.08) от 19:30ч.

Миналото му го преследва, защото истинският боец никога не изоставя звяра в себе си. Какво ще направи когато е изправен срещу всички?

ЗАВРЪЩАНЕ ОТ ОТВЪДНОТО
Излъчване: неделя (09.08) от 22:00ч.

Семейна двойка се съгласява покойният им син да бъде клониран под надзора на загадъчен лекар. Години след прераждането на момчето започват да се случват странни неща.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 август 2009 г.