Нови филми от bTV Comedy – видео

bTV Comedy с две филмови премиери през месец март

Две романтични премиерни филмови заглавия – „Мисля, че обичам жена си” и „Конфети” очакват зрителите на bTV Comedy през март.

На 12 март от 20:00ч. зрителите ще имат възможност да се запознаят с филма „Мисля, че обичам жена си”, комедия за удоволствията и опасностите на брачния живот. В него комикът Крис Рок е режисьор, съсценарист и изпълнител на главната роля. Ричард Купър (Крис Рок) е сериозен банкер, който притежава всичко: успешна кариера, любяща съпруга и две прекрасни деца. Има само един малък проблем – той е отегчен до смърт! Другите жени не представляват интерес за Ричард, докато не среща безгрижната Ники (Кери Уошингтън) – стара приятелка от младежките години.

Гледай видео анонс онлайн

В третата седмица на март ще гръмнат и „Конфети”. Романтичната комедия от Великобритания ще забавлява зрителите на 21 март от 20.00 часа с борбата на три двойки, стремящи се да спечелят заветната титла „Най-оригинална сватба на годината”. В ролите на съперници и семейни партньори ще влязат Мартин Фрийман, Джесика Стивънсън, Стефан Манган, Мередит Макнийл, Робърт Уеб, Оливия Колман, Винсент Франклин и др.

Гледай видео анонс онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 12 март 2013 г.