Нови филми и сериали валят по bTV Action!

Четири телевизионни премиери по bTV Action в края на март

Четири уникални телевизионни премиери ще зарадват зрителите на bTV Action в края на месец март. Премиерните филмови заглавия, които ще повдигнат адреналина на зрителите са „Корени убийци” и „Градска справедливост” ще бъдат излъчени на 27 и 29 март по bTV Action. Със свои премиери ще зарадват зрителите и едни от любимите телевизионни сериали  – „Кости” и „Жива мишена”.

За първи път в българския ефир ще бъде излъчен 5 сезон на криминалния сериал „Кости”. Американската продукция тръгва в ефира на bTV Action от 27 март и ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 часа. В новия сезон антроположката д-р Бренан и агентът на ФБР Cили Буут ще продължат да разследват смъртни случаи, дори тогава, когато няма какво друго да се разследва, освен кости. Освен заплетени престъпления, зрителите ще имат възможността да проследят и развитието в  отношенията между двамата герои.

Гледай видео анонс онлайн

Още същият ден, 27 март, от 22.00 часа в ефира на bTV Action ще бъде излъчена и екшън-фантастиката „Корени убийци”. Филмът проследява историята за гигантска коренова система, която се развива твърде бързо и буквално застрашава страната. Джослин Сноу открива, че вина за екологичната катастрофа има нейният бивш колега Фрейм Маркос. В рамките на нарастващата заплаха от огромни вълни цунами тя разбира, че е единствената, която може да спре тези корени убийци. Ще успее ли в невъзможното на пръв поглед начинание Джослин Сноу, зрителите на bTV Action ще разберат на 27 март от 22.00 часа.

Премиерният втори сезон на криминалния екшън сериал „Жива мишена” стартира на 28 март  и ще бъде излъчван всеки делничен ден от 18.00 часа. Зрителите ще видят как Марк Вали в ролята на Кристофър Ченс се интегрира в живота на клиентите си, за да предпази живота им и да се превърне в „жива мишена”. За него всичко опира до спасяването на живота на неговия клиент. Сериалът е базиран на популярния комикс „Жива мишена” и е изпълнен с екшън драма, която разказва историята на уникалния частен детектив и охранител.

Гледай видео анонс онлайн

На 29 март от 22.00 часа любителите на екшъна ще могат да гледат премиерно американския филм „Градска справедливост”. В него младо ченге умира в улична престрелка, а полицейското управление бързо забравя за случилото се. Бащата на жертвата се оказва обучен от специалните части боец, твърдо решен да раздаде справедливост. Стивън Сегал в ролята на Саймън Балистър ще направи и невъзможното, за да открие убиеца на сина си. Ще успее ли да отмъсти за смъртта му и какво ще му струва това, гледайте на 29 март в 22.00 часа по bTV Action.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 март 2013 г.