Нови епизоди на „Скуби-Ду мистерия ООД“ по Cartoon Network! с онлайн видео и снимки

Нови епизоди на „Скуби-Ду мистерия ООД“ по Cartoon Network!

Акценти в програмата на Cartoon Network за септември 2011

Нови серии: СКУБИ-ДУ МИСТЕРИЯ ООД
от 12 септември, всеки понеделник до петък, от 17:30ч

Съвсем нови серии на Скуби Ду само по CN! Четирите любопитни деца и тяхното говорещо куче са отново тук, за да разгадават мистериите на призрачния град Кристъл Коув, който от дълго време се слави с присъствието на духове, полтъргайсти, демони, фантоми и други паранормални явления.

И тъй като мястото е обитавано от духове, то става печеливша туристическа дестинация. Паранормалните явления са добри за града, а хората на Кристъл Коув не оценяват намесата на бандата. Обновеният шпионски екип на Фред, Дафне, Велма, Шаги и Скуби Ду доказват, че всичко това не е истина, с много вълнуващи преживявания и злополуки по пътя.

В този сезон се разказва за бандата, която се опитва да разкрие защо Кристъл Коув е обитаван от духове, с помощта на г-н Е, който в крайна сметка ще им разкрие плетеница от лъжи в Кръстъл Коув и това ще промени всичко.

ЧАС ПО СМЯХ
от 5 септември, от понеделник до петък, от 7:00ч

Посетете Час по Смях, с Анджело, Джони, Адам, Елиът и Чаудър и се смейте до насита за един страхотен ден!

От 5 септември се пригответе за училище с любимите си комедийни програми Джони Тест, Анджело е върхът, Моят приятел е маймуна, Домът на Фостър, Чаудър. Училището може да е супер забавно с Cartoon Network!

Коментари (0)

Публикувано в на 14 август 2011 г.