Нови епизоди на Батман и Бакуган по Cartoon Network с онлайн видео и снимки

Нови епизоди на Батман и Бакуган по Cartoon Network

Акценти от филмовата програма на Cartoon Network за 02/2012

БАКУГАН: МЕКТАНИУМ СЕ НАДИГА
НОВИ ЕПИЗОДИ 144 – 169, от 13 февруари, понеделник до петък , 19ч

Не пропускайте новите епизоди на вашето любимо шоу Бакуган! Отново при вас!

Година е изминала откакто „Бакуган: Бойци в действие” са победили Дванадесете Ордена и Император Бъродиъс. Мирът се е възцарил отново в Нития и Гънделия. Турнирът „Grand Prix Бакуган” заварва Дан и Бойците предизвикани да докажат титлата си на войни номер едно! Но не всичко е така, както изглежда. В последната битка за Нития при излагането им на Код Ева и Свещената Орбита, в Дан и Драго, без те да разберат, са се влели сили, които са неспособни да контролират! Тази енергия е освободила мощна сила във формата на Мектоган! Дан, Маручо и Шун трябва да се обединят още веднъж, биейки се за превес над могъщ враг, който е пуснал на свобода армия от тъмни Бакуган, застрашаващи тяхната Вселена!

ПРЕМИЕРА – СКУБИ-ДУ: ЧУДОВИЩЕТО ОТ МЕКСИКО
4 февруари, 9ч

Алехо Отеро, приятел на Фред, който живее във Веракруз, Мексико, е поканил цялата бандата да посетят него и неговото семейство. Бандата и Фред обсъждат идеята, докато най-накрая решаватда отидат. Междувременно, малко след като Алехо е изпратил поканата на Фред, чудовището Чупакабра е започнало да тероризира населението на Веракруз.

Ако искате да разберете как ще се справят Фред и неговите приятели с митичното чудовище Чупакабра, не пропускайте примиерата на Скуби-Ду: Чудовището от Мексико, на 4ти фебруари от 9часа.

„ПЪЛНА ДРАМА” от А до Я
от 26 февруари, 9ч

Искате ли да си припомните вашето любимо предаване Пълна Драма? Не пропускайте ТВ рубриката ‘Пълна Драма’ от А до Я, в която първият и последният епизод на всеки сезон са свързани с два специални междинни епизода.

Присъединете се към драмата по Cartoon Network!

НОВИ ЕПИЗОДИ – БАТМАН: ДРЪЗКИ И СМЕЛИ
епизод 53-65, от 20 февруари, понеделник до петък, 19:30ч

Най-новите епизоди Батман: дръзки и смели и много други изненди с маскирания рицар.

Синия Бръмбар, Зелента Стрела и още много други се борят с престъпността рамо до рамо с Батман, при все че техните различни специални сили и лични качества често са в противоречие със стила на действие на Тъмния Рицар. Макар и все още живеещ в Готъм, Батман често пътува извън пределите на Готъм Сити, сблъсквайки се със ситуации, които са едновременно непознати и вълнуващи. Със страховити неприятели, причакващи зад всеки ъгъл, Батман все още разчита главно на бърз ум, находчивост и неизчерпаеми ресурси от готини джаджи, за да защити справедливостта.

Не пропускайте новите епизоди на Батман: дръзки и смели, единствено по Cartoon Network.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2012 г.