Новата жертва на Килерът по VBOX7

„Килерът“ взема още една жертва в новия епизод на уеб сериала

Не пропускайте да разберете кой ще измами смъртта във Vbox7.com

Николета е обсебена от силата на тайнствената стая и доброволно прекрачва прага, а Деница развива свръхестествените си умения в новия епизод на „Килерът“ във Vbox7.com.

Озадачена от гласовете, които чува, Зара се опитва да разкрие истината за „Килерът“. Докато по-голямата й сестра се съпротивлява на фантастичните истории за мистериозната стая, Деница се отдава на мистичните си сили. Дали „Килерът“ ще помогне на Дени да върне обратно приятеля, който е загубила в трагичен инцидент? Отговорът се крие в новия епизод на мистери уеб сериала.

След като стана първата жертва на стаята, Калоян не може да овладее способностите си. Гласовете, които чува, будят спомен за грешките от миналото. Какво не дава покой на Калата? Ще използва ли силите си, за да промени миналото или ще предприеме нов екстремен скок?

Николета все повече се сближава с Боян, а тайната им връзка постепенно разкрива истинската същност на загадъчния собственик на хижата. Заслепена от историята, че „Килерът“ може да задоволи всяко желание на жертвата си, Николета влиза в него заедно с Боян.

Какво очаква човекът, прекрачил прага на тайнствената стая? За какво е избрана Зара? Какво вижда Николета, след като влиза в „Килерът“? Не пропускайте новия епизод на мистъри уеб сериала първо във Vbox7.com.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 юни 2018 г.