Новата жена на Веселин Маринов – Веселина Пеева

Край на криеницата между Веско Маринов и любовницата му Веселина Пеева. Естрадният трубадур започна да мъкне гаджето си по официални събития, писа HotArena.

В първият ден на новата година певецът заведе Пеева в Разглог. Там близо 2500 кукери гониха злите сили по време на традиционния новогодишен кукерски карнавал „Старчевата“. Няколко пъти повече жители и гости на града наблюдаваха пищното и шумно зрелище на централния градски площад, който бе арена на празничното събитие. ВИП гости бяха политици, футболната легенда Христо Стоичков и Веселин Маринов с половинката си.

Така за първи път звездата публично презентира новата си любов и застана рамо до рамо с нея. Предишното й появяване около певеца беше на 23 ноември миналата година в НДК когато той направи концерт там. Тогава обаче Веселина беше на третия ред придружена от охрана и след концерта двамата си тръгнаха разделени. Сега в Разлог тя беше плътно до него.

На снимката от карнавала тя изглежда щастлива. Източници от Добрич, откъдето е и Пеева разкриха, че в града почти няма човек който да не и се подиграва и критикува. Причината е, че тя толкова си е загубила ума по Маринов, че дори на Коледа и Нова година не си е направила труда да честити празниците на двете си деца. Именно заради Веско Маринов бившата сервитьорка ги заряза преди година и половина. Към днешна дата съвсем е забравила за тях.

От друга страна източници от Пайнер твърдят, че трубадурът далеч не е толкова влюбен в нея, колкото тя в него. Той не говори в интервюта за Пеева и демонстративно избягва подобни въпроси. Бил и стиснат – макар че карал кола за 200 бона, е оставил блондинката да се вози с бричка за 2000 лв. След концерта му в НДК пред Нова телевизия дори казал, че очаква връзката му с Веселина да издържи максимум до следващия му концерт там.

Инфо: Вестник Марица

Коментари (0)

Публикувано в на 7 януари 2018 г.