Новата водеща Жени Калканджиева: Бърборя много и жестикулирам с онлайн видео и снимки

Новата водеща Жени Калканджиева: Бърборя много и жестикулирам

Новото лице на Нова ТВ Жени Калканджиева ще направи своя прощъпулник като водеща в „Съпругите“ този уикенд.

В предаването „Здравей, България“ шестата по красота заяви, че не се смята за отчаяна съпруга и със сигурност ще бъде модерна съпруга.

Когато й предлагали да стане водеща от екипа на предаването я предупредили, макар и на шега, да внимава да не се развали семейството й, след като сяда на стола на Вихра.

„Семейството не може да го развали един стол. Ако ще се разваля семейството, то е, защото причината е някъде в мен или в съпруга ми, а не в стола, на който седя – отсече собственичката на агенция „Визаж“. – Предизвикателство е за мен. Искам да опитам в тази светлина, в тази роля, Винаги съм харесвала да бъда пред фотообективи и пред камери.“

Жени разказа, че съпругът й Тачо е наясно, че вече ще има ангажименти през уикенда.

Тя призна, че едно от нещата, които я притесняват в новото начинание е дали няма да придаде италиански елемент на предаването, защото бърбори много и жестикулира. Не знае дали ще остави гостите си да говорят. Жени сподели, че вярва, че Мая, която й се струва много добра и мила, ще й помага много.

„За момента предаването остава в същата схема“, разказа тя и уточни, че се готвят леки промени, най-вече в кухнята, които ще станат ясни в неделя. Жени иска да наблегнат повече на здравословното хранене.

Жени показа и аксесоара, с който смята да се появи в ефира – модерни очила, без диоптър, и обясни, че малко се притеснява да не би пък да изглежда с тях твърде строго. Манекенката обясни, че се надява с партньорката си Мая да изглеждат като готини и секси дами, а не скучни и отчаяни. Затова и вкарва като оръжие изпитан женски трик – очилата, за да провокира мъжете.

Инфо: Агенция Дартс нюз

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 25 януари 2012 г.