Новата певица Лина Никол представя Rhythm of the night – видео с онлайн видео и снимки

Новата певица Лина Никол представя Rhythm of the night – видео

Линк към клипа в YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=RugHcTeIYdI

Най-новата певица на българския небосклон- Лина Никол прозвуча в летните курорти с  дебютната песен „ Rhythm of the night”. Въпреки че песента излезе едва преди две седмици, това не попречи на наши диджеи да се възползват от денс парчето и то да звучи в морските заведения.

Изминалата седмица Лина Никол представи в онлайн пространството видеото към песента „ Rhythm of the night”. Певицата избяга от стандартните промоции и събития, и посвети песента на феновете в интернет. Режисьор на лентата е Илиана Тодорова, а оператор Доби Николов. За визията на Лина Никол се погрижиха Тути и Зоран Коцов. Смях, много приятели и снимки до ранни зори. С това ще бъде запомнен снимачният ден на „ Rhythm of the night”.

Освен гордо запечатала в историята песен и клип, Лина не спира с амбициите за кариера и бъдещо развитие в музиката. Резултатите са на лице, а в момента тече работа по албум. За феновете на електронната музика, ремиксите на парчето в стилове прогресив транс и хаус ще излязат на 09.07.2012 тук: http://soundcloud.com/linanikol

В края на лятото Лина Никол обещава да изненада всички, включително и най-близките си с нов български сингъл, който ще я представи в нова светлина. Самата изпълнителка твърди, че за първи път пише толкова различна песен.

Освен по свои лични проекти, Лина Никол работи съвместно с една от най-известните български групи- Б.Т.Р. Изпълнителката е започнала работа по текстовата част на новите проекти на рок групата.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 юли 2012 г.