„Нова“ започва да излъчва петия сезон на „Клъцни-срежи“ от днес

От 06.07.2009 г.
Понеделник – петък, от 23:45 часа
Кръцни-срежи
Nip/Tuck, Season 5
САЩ – сериен филм
В главните роли: Дилан Уолш, Джулиън Макмахън, Рома Мафия, Джойли Ричардсън, Джон Хенсли, Кели Карлсон

В пети сезон Шон и Крисчън напускат Маями и заминават за Лос Анджелис, за да търсят ново начало в града за тандема Макнамара – Трой.

Убедени, че звездният статус може да им донесе повече нови клиенти, отколкото медицинските им качества, двамата хирурзи стават медицински консултанти в телевизионна драма на подобна тематика.

Шон обаче се бързо попада под светлините на Холивуд и се сблъсква със светкавичната слава, за да се превърне малко по-късно в жертва на душевно болен фен.

Въпреки собствените си стремежи да се сдобие със слава, Крисчън скоро открива, че е започнал да живее в сянката на Шон за пръв път в кариерата си.

С развитието на сезона дуото Макнамара – Трой се изправя лице в лице със сериозна медицинска криза. Крисчън решава най-накрая да се установи с една жен, а Шон открива нова любов в момент на силна слабост…

“Клъцни-срежи” преобърна представите за пластичната хирургия. Сериалът, който критиците на “The Wall Street Journal”, “USA Today”, “The New York Times”, “Los Angeles Times”, “Orlando Sentinel” и редица други престижни издания определиха като невероятно добър.

Коментари (1)

Публикувано в на 6 юли 2009 г.