Нова ТВ с ново лого, „Кино Нова“ замества „Диема 2″! с онлайн видео и снимки

Нова ТВ с ново лого, „Кино Нова“ замества „Диема 2″!

В ранните часове на 12 септември вече е факт новата визия на каналите от семейството на „Нова телевизия“.

Големите новини основно са две: Нова телевизия има ново лого, Диема 2 остава в историята, вече каналът се казва „Кино Нова“. Това сякаш е директен паралел към филмовия канал bTV Cinema.

По-долу виждате част от новата визия.

Кино Нова:

Диема:

Диема фемили:

Във фейсбук страницата на Нова телевизия екипът пита феновете – дали им харесва новото лого? 42 минути след задаването на въпроса, към 01 часа на 12 септември са дадени 19 коментара. 9 от коментиращите са категорично против новото лого, четирима са твърдо „за“ новото лого! Вие си правете изводите.

А иначе, ето как новинарската емисия на Нова телевизия представи започващите промени, свързани и с новия ТВ сезон. Голямата новина е, че стартира риалити „Градски ченгета“ – виж по-долу.

Букет от невиждани формати в новия сезон по Нова

Нова телевизия ще подари на зрителите си абсолютно обновена програма. Различна, непозната и с невиждани досега формати.

Стартът бе даден на 11 септември с извънредното издание на X Factor.

X-Factor, музикалният формат на Нова телевизия ще Ви направи съпричастни към съдбата на море от талантливи изпълнители, в компанията на Мария Илиева, Васко Василев, Поли Генова и Мага.

Още от пилотния брой никой няма да остане равнодушен, а мащабният проект обещава безброй изненади, още от понеделник.

Бъдете сигурни, че нито едно българско семейство няма да пропусне срещата с героите от сериала „Етажна собственост“ – една история изпълнена с битова страсти и панелен хумор, разказана в най-новия сериал на Нова телевизия.

Ще проследим в развитие и сагата „Фермер търси жена“. Вече са налице и първите фаворитки за ръката на иначе суровите мъже с безкрайно топли сърца.

Двама чужденци пък ще се слеят с българския бит, с културата, автентичните нрави и обичаи – във всеки епизод ще видим събрани на едно място вродения позитивизъм на двамата герои и изконното българско гостоприемство. „Изгубени в България“ е вашето място да се намерите!

Ники Кънчев ще смени строгия и консервативен костюм със спортно – елегантна форма в най-новото ни следобедно предаване „Ники Кънчев под наем“ е, в случай че имате проблем за разрешаване, той ще бъде вашият човек на правилното място, в правилния момент.

А ако си мислите, че досега сте познавали Иван и Андрей и знаете всичко за тях – не сте познали! Всяка седмица по веднъж, двамата „ще ни разкажат играта“ в шоуто „Разбий Иван и Андрей“.

„Градски ченгета“ пък е мястото, където за първи път в България зрителите на Нова телевизия ще видят едно риалити за закона и истинските човешки съдби. Жегващи сърцето истории, шокиращи случаи, мащабни акции и заплетени разследвания, всички те ще бъдат показани с истинските им лица.

Всеки епизод ще представя вълнуващи и динамични случаи, заснети в реална обстановка, по време на нощните дежурства на патрулните полицаи в София.

Музика, драма, усмивки, сълзи и любов на един различен сезон и една различна визия на Нова телевизия, където още от утре ще намирате частица от себе си, всеки ден с Нова телевизия.

Коментари (1)

Публикувано в на 12 септември 2011 г.