Нова телевизия – филми и видео

Избрани филми от програмата на Нова телевизия за 5 и 6 юни 2010 г., събота и неделя

5 юни, събота, 23.40 часа
Дистърбия (Disturbia)
2007 / САЩ
Режисьор: Ди Джей Карузо
В ролите: Шая ЛаБьоф, Сара Ромър, Кери-Ан Мос, Дейвид Морс, Аарон Ю, Мат Крейвън, Хосе Пабло Кантийо и др.
Жанр: Криминален трилър

След смъртта на баща си Кейл става враждебен, затворен и толкова безразсъден, че се оказва с издадена съдебна заповед за домашен арест. Майка му Джули работи ден и нощ, за да издържа себе си и сина си, а в замяна среща само безразличие и летаргия. Стените на къщата започват да отесняват за Кейл. Той става воайор, след като започва да подозира, че един от съседите му е сериен убиец. Но дали подозренията му не са просто плод на клаустрофобия и развинтено въображение?

6 юни, неделя, 11.30 часа
Да спреш времето (Clockstoppers)
2002 / САЩ
Режисьор: Джонатан Фрейкс
В ролите: Майкъл Бейн, Джеси Брадфорд, Френч Стюарт, Пола Гарсес и др.
Жанр: Фантастика

Досега най-голямото предизвикателство за Зак Гиб е да намери начин да си купи кола. Но когато открива странен ръчен часовник сред многобройните изобретения на баща си и се подхлъзва на него, се случва нещо необикновено. Светът около него сякаш спира. Зак бързо се научава как да управлява устройството и двамата с неговата находчива и красива нова приятелка – Франческа, истински се забавляват. Скоро обаче осъзнават, че не са сами в хипервремето.

6 юни, неделя, 22.10 часа
Сливър (Sliver)
1993 / САЩ
Режисьор: Филип Нойс
В ролите: Шарън Стоун, Уилям Болдуин, Том Беринджър, Поли Уокър, Колин Кемп, Нина Фох и др.
Жанр: Tрилър

Наскоро разведената Карли Норис /Шарън Стоун/ наема апартамент в нова и луксозна сграда в Ню Йорк. Карли е посрещната особено топло от двама симпатични съседи – Джак Ландсфорд /Том Беринджър/, автор на бестселъри и Зийк Хокинс /Уилям Болдуин/ – богат дизайнер на компютърен софтуер.

Но веднага щом се нанася в сградата, Карли е наблюдавана денонощно от воайор, който знае най-интимните й тайни и най-съкровените й желания. Докато Карли се приближава към това разкритие, се събуждат собствените й тъмни страсти и тя попада в един разрушителен техно-свят, който размива границите между действителност и фантазия.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 май 2010 г.