Нова Супергрупа пее на Наградите на БГ Радио, пряко по bTV!

БГ РАДИО представя: Годишни Музикални Награди 2013

Супергрупата Фондацията с изпълнение на церемонията в Благоевград

Само седмица остава до най-голямото музикално събитие в България – Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2013! Церемонията за първи път ще се проведе извън София – в Благоевград на 24 май, когато е денят на българската просвета и култура и славянска писменост и празникът на града.

На пл. Георги Измирлиев в 21:00 ч. ще се изсипят куп звезди, за да представят свои нови проекти и за да зарадват публиката в красивия югозападен град с утвърдените си хитове. На сцената ще стъпят Лили Иванова, Васко Василев, Орлин Павлов, Бобо, Графа, Михаела Филева, VenZy, Революция Z, Б. Т. Р., Мария Илиева, Били Хлапето, Любо, както и специалната изненада – супергрупата Фондацията. Новосформираният проект включва Кирил Маричков (Щурците), Иван Лечев (ФСБ), Дони, Славчо Николов (Б.Т.Р.) и Венко Поромански (eкс ТЕ). Фондацията е супергрупа с легендарни изпълнители, които се събират, за да изпълняват песни на собствените си групи – в репертоара им са повече от 20 от най-емблематичните парчета на Дони и Момчил, ФСБ, група ТЕ, Б.Т.Р. и Щурците, но в различен аранжимент.

На 24 май награди ще вземат най-заслужилите български изпълнители и музиканти за 2012, тези, които слушателите на БГ РАДИО са избрали чрез онлайн гласуване, което продължава до 23 май включително.

И тази година финалистите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на радиото.

Церемонията по връчването на Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2013 ще се проведе на 24 май от 21 ч. на пл. Георги Измирлиев в град Благоевград и ще бъде излъчвана по БГ РАДИО, bTV и City TV.

Коментари (0)

Публикувано в на 17 май 2013 г.