Нова сервира вмирисана „Черешката на тортата“

„Премиерният“ сезон на „Черешката на тортата“ се оказва… реализиран преди повече от година. Тази тъжна истина лъсна в ефира на 5 юни 2015 г.

Няколко неопровержими доказателства дават да се разбере, че зрителите поглъщат силно претоплена манджа.

1) Предаването е записано във формат 4:3, а Нова ТВ от няколко месеца излъчва в 16:9. Кому би било нужно ново предаване да бъде заснето в стария формат?

2) В шоуто от 5 юни 2015 г. певицата Прея пътува с автобус към Женския пазар… Лошото е, че виждаме возила „Икарус“, които от няколко месеца вече не шетат из столичните улици;

3) Започваме с неопровержимите доказателства. Милко Калайджиев закъснява за участие във вечерята, защото… „Танцува в Денсинг старс“, както обясняват другарите му по маса. Милко участва в „Денсинг старс“ миналата пролет – 2014 година.

4) Сашо Дойнов пее песен как правителството на Станишев ще бъде бутнато от Местан.

По този начин излиза, че героите в „новата“ „Черешката на тортата“ живеят в друго време, в друга епоха, като дори политическата обстановка е коренно различна. Нищо чудно, че не чуваме почти нищо от диалозите на масата, а се залага на пазаруване, готвене. И участващият шеф Манчев вече ще е излъчил още едни „Кошмари в кухнята“, преди да дойде ред на „новия“ сезон на „Черешката“ – който зрителите предъвкват като стар сухар в праймтайма на Нова.

Вижте видеото на 34:30 и се убедете сами –

Коментари (0)

Публикувано в на 8 юни 2015 г.