„Нова“ се пребори с bTV: Нешка и Галена Великова във VIP dance

Нешка Робева и Галена Великова казаха „Да” на Нова телевизия

Единият от водещите на VIP dance ще се задоми в ефир

VIP dance – шоуто, което ще търси любимите танцьори на България, дава заявка и за най-доброто професионално жури и много изненади в ефир.

Безспорно най-добрият треньор на България по художествена гимнастика – Нешка Робева, прие поканата на продуцентите от Old School, въпреки дългото ухажване от продуцента на конкурентното предаване.

Човекът, под чието 25-годишно ръководство, известно като Златните години на българската художествена, бяха спечелени близо 300 медала от европейски, световни и олимпийски игри, избра екипа, на който има доверие и с който успешно работи миналата година.

Известна със строгия си нрав, зрителите на Нова телевизия могат да бъдат сигурни, че Желязната лейди ще бъде безкомпромисна в оценките си. Остава да залагаме дали ще успее да разплаче и някой от VIP участниците в шоуто със своите коментари.

Сълзи, но от радост със сигурност ще видим в предаването. Малко след неговия старт, единият от двамата водещи в ефир ще се обрече на вечна вярност на своята дългогодишна приятелка.

Иван или Андрей ще загърби ергенския начин на живот, ще разберем на датата на събитието. Зрителите ще станат свидетели на една уникална сватбена церемония, в която младоженката не е ясно дали ще е в бяла рокля. Причината за това е, че тя ще е една от звездните участници на VIP dance и само журито знае какъв стил ще й е отредило да танцува тази вечер. А те са доста разнообразни – от класическите бални танци през латино до афро джаз, хип хоп и етно.

Затова, освен легендарната Нешка Робева, Old School привлякоха в своя отбор и още един безспорен професионалист – чаровната Галена Великова. Въпреки предложенията от конкурентни медии, и тя избра да работи с екипа на Old School. С многобройните си постижения като спортист и като треньор по спортни танци, тя ще бъде човекът, който ще има тежката дума при новите танцувални формати, застъпени във VIP dance.

Третият член на журито е мъж, чието име продуцентите пазят в тайна до старта на предаването, но обещават, че ще изненадат зрителите с неговия избор.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 август 2009 г.