Нова кани на „Вечеря за идиоти“ (2010) – видео

Акценти от филмовата програма на Нова телевизия за 9 и 10 март 2013 г., събота и неделя

09 март, събота, 23.40 часа
Забранено за момчета (Boys on the Side)
1995 / САЩ,Франция
Режисьор: Хърбърт Рос
В ролите: Упи Голдбърг, Мери-Луис Паркър, Дрю Баримор, Матю Макконахи, Джеймс Ремар и др.
Жанр: Комедия

Гледай видео анонс онлайн

В тази емоционално заредена история звездно участие взимат Упи Голдбърг, Мери-Луиз Паркър и Дрю Баримор. Хомосексуална певица, ХИВ-позитивна жена и бременно момиче, малтретирано от своя приятел, напускат големия град в търсене на щастие. Филмът проследява едни от най-драматичните моменти в живота на трите жени и силната връзка, която успяват да създадат помежду си.

10 март, неделя, 20.00 часа
Правилата на играта (State of Play)
2009 / САЩ, Великобритания, Франция
Режисьор: Кевин Макдоналд
В ролите: Ръсел Кроу, Бен Афлек, Рейчъл МакАдамс, Робин Райт, Джейсън Бейтман, Джеф Даниълс, Вайола Дейвис и др.
Жанр: Мистъри

Гледай видео анонс онлайн

Носителят на Оскар Ръсел Кроу е начело на един звезден актьорски състав в този завладяващ трилър за изгряващ конгресмен и разследващ журналист, оплетени в случай на на пръв поглед несвързани помежду си брутални убийства. Кроу играе ролята на репортер от Вашингтон, който разплита мистерия, свързана с убийства и заговори. Неочаквано тя го отвежда до невъзмутим млад политик (Бен Афлек), който е бъдещето на политическата му партия. Докато разследването напредва, то го води до разкрития, които биха могли да разтърсят до основи структурите на властта в страната.

10 март, неделя, 23.40 часа
Вечеря за идиоти (Dinner for Schmucks)
2010 / САЩ
Режисьор: Джей Роуч
В ролите: Пол Ръд, Стив Карел, Зак Галифанакис, Брус Грийнууд, Оливия Спенсър и др.
Жанр: Комедия

Гледай видео анонс онлайн

Тим, преуспяващ и амбициозен служител, току-що е получил от шефа си своята първа покана за „вечеря за идиоти”. Ежемесечно колегите му организират това събитие, чиято цел е всеки да доведе със себе си най-големия смешник. Малко след като Тим научава за вечерята, се натъква на истинска находка – Бари е данъчен с необичайно хоби да изработва различни форми от препарирани мишки. Колкото повече вечерята наближава, толкова повече Тим осъзнава, че новият му приятел не е само идиот, а истински магнит за неприятности.

Коментари (0)

Публикувано в на 10 март 2013 г.