Нова година от Планета ТВ

Музикални господари в Новогодишната нощ ще бъдат популярни и обичани изпълнители на телевизия “Планета“, а хитовете на “Пайнер“ от 2017-та ще звучат в няколко телевизионни канала.

Празничната програма на “Планета“ и “Планета HD” ще изобилства от любими видеоклипове, а спектакълът “16 години Планета ТВ“ е властелина на ефира, защото освен по музикалните канали с марката “Планета“, той ще се излъчи и по bTV. Началото там е 30 минути след настъпването на Новата 2018 година. Преди това, отново по bTV, зрителите ще видят Галена, Фики и Веселин Маринов, които ще изпеят някои от най-обичаните си песни с Ку-ку бенд и ще отправят Новогодишни пожелания към зрителите.

Тези, които изберат Военния телевизионен канал в първите часове на Новата година, също няма да бъдат разочаровани, защото телевизия “Планета Фолк“ гостува там с двучасова селекция от най-добрите фолклорни мелодии за 2017 година. Самата телевизия “Планета Фолк“ пък ще заложи на юбилейните концерти на оркестър “Канарите“ и оркестър “Орфей“.

Истинското забавление в Новогодишната нощ обаче, ще бъде в нощните клубове в цялата страна. Най-много звезди на музикална компания “Пайнер“ ще гостуват в зимните ни курорти – Банско и Велинград. За българите в чужбина също предстоят незабравими музикални срещи – Новата година те ще посрещнат с Крисия D, Деян Митев и орк. Кристали.

Инфо: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 28 декември 2017 г.