Нов сезон на сериала „Законът на Дойл“ започва по Fox Crime


„Законът на Дойл” (Republic of Doyle), втори сезон – от 23-и септември, всеки петък от 22:00 ч. по Fox Crime – премиера за България

Джейк Дойл и баща му Малъхи имат частна детективска агенция в Сейнт Джонс, Нюфаундленд. Случаите им са какви ли не и не всички се развиват от правилната страна на закона. В личния живот нещата усложнява Ники, съпругата на Джейк, с която са в развод и която е просто една от… твърде многото жени, от които Джейк просто не може да се държи настрана. Друго усложнение е новата секси началничка на полицията в града, Лесли Бенет.

Животът на Малъхи би трябвало да тече спокойно, тъй като любовта на живота му Роуз помага в дома и офиса, но и тя има свои тайни. Внучката на Малъхи, Тини, също живее при тях и тийнейджърското й бунтарство сее опустошение навсякъде. Тя обаче се оказва изненадващо полезна при разследванията.

Екипът се допълва от Дес Кортни, местен художник на графити, който в началото е трън в очите на Джейк, но после се оказва ценен помощник в работата.

След успешния първи сезон, снимките на втория започват в Сейнт Джонс на 5 юли 2010 г. На 31 август 2010 г. се обявяват номинациите за наградите „Джемини” и първият сезон на „Законът на Дойл” получава номинации за:

– Алън Хоуко – Най-добър актьор в драматичен сериал (The Fall of the Republic)
– Линда Бойл – Най-добра актриса в драматичен сериал (He Sleeps With The Chips)
– Рейчъл Уилсън – Най-добра поддържаща актриса в драматичен сериал (Return Of The Grievous Angel/Blood Is Thicker Than Blood)
– Майкъл Стори – Най-добър оператор на драматичен сериал (The Fall of the Republic)
– „Законът на Дойл” – най-добър драматичен сериал

Актьорски състав:

Алън Хауко – Джейк Дойл
Шон Макгинли – Малахи Дойл
Линда Бойд – Роуз Милър
Рейчъл Уилсън – Ники Рейнолдс
Кристин Пелерин – Лесли Бенет
Март Бернар – Тини Дойл
Мишел Нолдън – Алисън Дженкинс
Марк О’Брайън – Дез Кортни
Шон Пантинг – Уолтър
Боб Коул – Гласът на Република

Коментари (0)

Публикувано в на 29 август 2011 г.