Нов сезон на сериала „Клъцни/срежи“ по Fox Life – видео, инфо


„Клъцни/срежи” (Nip Tuck), пети сезон от 11-и септемрви, всяка събота и неделя от 23:00 ч. по Fox Life

В сериала „Клъцни/срежи” двама пластични хирурзи – приятели и бизнеспартньори, които притежават изключително печеливша частна клиника за пластична хирургия, се опитват да осигурят вътрешен мир и душевен комфорт на пациентите си чрез различни козметични корекции.

Въпреки че клиентите им се стремят да прикрият болката, самите хирурзи носят маската на страданието и нещастието, тъгата и разочарованието. От повече от 20 години те обичат една и съща жена, която, въпреки че е омъжена за единия, всъщност винаги е имала чувства и към двамата. Навлизащите в средна възраст лекари поставят под въпрос благополучието, което им е коствало толкова много, а не им предлага почти нищо.

Петият сезон на „Клъцни/срежи” продължава да развива темите от четвъртия. След развода с Джулия (Ричардсън), Шон (Уолш) продава своя дял от клиника „Макнамара/Трой”, напуска Маями и заминава за Лос Анджелис. Крисчън (Макмахон) разваля годежа си и го последва, като по този начин мести клиниката на Западното крайбрежие. Д-р Лиз Крус (Мафия) също се присъединява към новата „Макнамара/Трой”, за да започне начисто в опита си да се възстанови физически и емоционално от предишните си връзки. Джулия, която живее в Ню Йорк с дъщеря си Ани (в ролята Келси Лин Бейтелан) и бебето Конър, посещава Шон и Крисчън в Лон Анджелис, за да им представи и новата си любовница. А Мат Макнамара (Хенсли) и Кимбър Хенри (Карлсън), които сключиха брак в предишния сезон, вече имат дъщеря. Те също отиват в Лос Анджелис, в плен на битката с пристрастяването.

Новият сезон на „Клъцни/срежи” проследява стремежа към успех на Шон и Крисчън в град, в който са професионално неизвестни и който е пълен с жители, жадни за слава.

Актьорски състав:

Дилън Уолш – Д-р Шон Макнамара
Джулиън Макмахон – Д-р Крисчън Трой
Джон Хенсли – Мат Макнамара
Рома Мафия – Д-р Лиз Крус
Кели Карлсън – Кимбър Хенри
Джоули Ричардсън – Джулия Макнамара

Коментари (0)

Публикувано в на 29 август 2011 г.