Нов сезон на сериала „Експериментът“ по bTV Action с онлайн видео и снимки

Нов сезон на сериала „Експериментът“ по bTV Action

Трети сезон на култовата поредица „Експериментът” стартира премиерно по bTV Action

Гледай видео анонс онлайн

От 31 юли зрителите на bTV Action ще гледат премиерната  драматична мистерия „Експериментът”. Култовата поредица ще се излъчва всеки делничен ден от 21:00 часа, с повторение от 00:00 часа.

„Експериментът” се завръща с нов сезон на безкрайно изследване на невъзможното в дълбочинната мистериозна сага , която държи милиони зрители със затаен дъх пред екраните. Всякакви странни и зловещи същества обитаваха предишния сезон, но сезон 3 ще влезе все по-дълбоко в „заешката дупка” като отново обедини тримата невероятни партньори – агентът на ФБР Оливия Дънъм, брилянтния, но психически нестабилен учен Уолтър Бишъп и неговия хитър син Питър в разследвания, които разширяват границите на разума и заплахи, на ръба между науката и научната фантастика. Светът на невъзможното отново ще оживее в сюжета на вълнуващата драма „Експериментът” на 31 юли от 21:00 часа по bTV Action.

В ролите зрителите на bTV Action ще видят Джошуа Джаксън, Ланс Редик, Кърк Асеведо, Анна Торв, Марк Вали, Джон Нобъл, Джасика Никол, Блеър Браун, Катерина Таксиа, Кристофър Бритън и др. Изпълнителни продуценти на „Експериментът” са Дж. Дж. Ейбрамс, Алекс Къртзман и Роберто Орчи.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 юли 2012 г.