Нов сериал „Убийството“ всяка вечер по Диема – видео

От петък, 31.01. по Диема
От понеделник до петък от в 21 часа
„Убийството”
The Killing
САЩ, Канада / 2011
Режисьор: Дженифър Гетзингер, Ед Бианчи
В ролите: Джоел Кинаман, Мирей Енос, Били Кембъл, Мич Лорсън и др.
Жанр: Екшън

Този драматичен сериал разказва три различни истории около едно убийство, включващи детективите, работещи по случая, скърбящото семейство на жертвата и заподозрените. Сериалът засяга и местни политически проблеми, тъй като следи събития около политиците, свързани със случая. В течение на развитието му става ясно, че нищо не е случайно: всеки има своята тайна. Героите си мислят, че са загърбили миналото си, но то още го преследва…

Поредицата, номинирана за две награди „Еми” и отличена с награда на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство, постави началото на манията по скандинавските сериали във Великобритания, САЩ, а и по света. Критиката нарича „Убийството” телевизионно явление, съизмеримо с култовия сериал „Туин пийкс”, което поставя ново начало в жанра на криминалния трилър с елементи на мистерия.

Впечатляващият датски сериал по трилъра на Сьорен Свайструп предлага неочаквани обрати и нестандартни сюжети, които не само ще задържат вниманието на зрителите, но ще ги държат будни до малките часове на нощта.

Видео анонси:

Гледай видео анонс онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 28 януари 2014 г.