Нов сериал „Избягай, ако можеш“ – криминална драма по bTV Cinema

Криминалната драма „Избягай, ако можеш” с премиера за България по bTV Cinema

На 27 октомври в ефира на bTV Cinema стартира премиерната за България криминална драма „Избягай, ако можеш” (Chase, 2010 – 2011). Поредицата ще се излъчва всеки уикенд от 10:00 часа с повторение в 20:00 часа.

„Избягай, ако можеш” е изключително динамичен сериал, който поставя зрителите в средата на преследване между котка и мишка, като ги среща с екип щатски шерифи, които издирват най-опасните бегълци на Америка.

Ани Фрост е шериф с каубойски ботуши, остър ум и тексаско възпитание, които й помагат да открива агресивни престъпници. Елитният й екип се състои от Джими Годфри – източно тексаско хлапе, което все още не е пораснало, но е истински американски каубой; Марко Мартинез – добър разузнавач и бивше ченге, което обича да говори, дори когато не трябва; Дейзи Огба – лаконичен технически и оръжеен специалист, и Люк Уотсън – току-що пристигнал от Вашингтон и слабо подготвен за новата си длъжност.

В ролите зрителите на bTV Cinema ще видят Кели Гидиш, Кол Хаусър, Амаури Ноласко, Роуз Роулинс  и Джеси Меткалф. Изпълнителни продуценти на „Избягай, ако можеш” са Джери Брукхаймер и Дженифър Джонсън.

Гледай видео анонс онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 15 октомври 2012 г.