Нов поп-фолк певец Jorro – за веднъж ли става? /видео/ с онлайн видео и снимки

Нов поп-фолк певец Jorro – за веднъж ли става? /видео/

Историята на поп-фолка не помним успеха на нито един по-„фин“ и кръшен певец – човек, който не притежава типично мъжкарска, едра, напомпана визия. Изключваме онези, които открито афишират хомосексуална ориентация.

И въпреки че за мнозина изглежда смешно слабички момчета да пеят „мъжкарски“ и нахакани текстове, опитите продължават.

Дебютантът Jorro пита “За веднъж ли?

Наглед хрисимото момче от детското предаване Като лъвовете мина на поп-фолк

Video: https://www.youtube.com/watch?v=STRQLhE3Mvw

Наскоро DSTV създаде своя продуцентска фирма под името HI Music и вече аудиторията се запозна с първите лица на фирмата. От компанията залагат на следващия си талант – Георги Атанасов, с артистичен псевдоним Jorro.

Музиката на дебютното парче За веднъж ли е на Красен Павлов, а текстът е дело на Дани Гергов. И въпреки че Jorro прави една от своите първи професионални стъпки като изпълнител в жанра поп-фолк, това далеч не е и първото му появяване на голяма сцена.

Роденият в гр. Бургас, но израснал в Айтос певец, едва 6-годишен стъпва на концертния подиум, изпълнявайки детски песни с вокална група „Славейче“ – гр. Айтос, с ръководител Димитрина Алексиева. Следващите години до завършване на средното си образование минават в многобройни концерти в Бургас и региона. Лауреат е на много музикални фестивали, неколкократен участник и в детското ТВ Шоу „Като лъвовете“. Изпълнява предимно поп, българска естрада и фолклорна музика.

През 2006г. е приет студент по актьорско майсторство в класа на Георги Новаков и Ивет Радулова в Театрален колеж „Любен Гройс“. През 3-годишното си обучение има възможност да изиграе в студентските представления на класа герои като Граф Шабелски – „Иванов“ – А.П.Чехов; Ромео – „Ромео и Жулиета“ – У.Шекспир; Клина и Пък – „Сън в лятна нощ“ – У. Шекспир; Хаплю – „Веселите Уиндзорки“ – У. Шекспир.

През 2009г. снима първия си сериал на италианския режисьор Луиджи Перели (Октопод) – Un caso di coscienza 4 /Дело по съвест 4/. Там играе Дзен. Ролята е епизодична, но една от главните в него. Вторият филм, в който се снима, е късометражният филм на младия български режисьор Любомир Йончев – Parallel (2010).

***

В заключение бихме казали, че всеки човек носи в излъчването си историята на своя живот. В този смисъл, не се става поп-фолк певец за една нощ. Не може, например, цял живот човек да е залагал на интелектуалното, на усърдността, на добротата, и изведнъж – хоп – да извади визията на типичния „лош батко“, който ще подлуди момичетата. Дано и бъдещите поп-фолк певци осмислят по-ясно мястото си във вселената, преди „да влязат в образ“.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 юли 2012 г.