Нов патриарх и масови протести – извънредно по bTV! с онлайн видео и снимки

Нов патриарх и масови протести – извънредно по bTV!

„Отново на кръглата маса” с Миролюба Бенатова, събота, 17.00 часа, bTV

Двайсет и три години след промените отново се чуват гласове за смяна на политическата система. Възможна ли е забрана на партиите, свикване на Велико народно събрание, промяна на Конституцията?

В извънредното студио на bTV тази събота от 17.00 часа bTV ще попита „бащите на демокрацията” от кръглата маса през 1990-а за целите на прехода и измамените надежди. Кои са новите лица на гнева, кои са провокаторите, кои са протестиращите и ще поевтинее ли токът след последните събития? Зрителите ще видят срещата на различните гледни точки в извънредното студио „Отново на кръглата маса” с водещ Миролюба Бенатова, на живо от 17.00 до 19.00 часа на 23 февруари (събота) по bTV.

 

„Новият български патриарх“ – на живо в неделя, 24 февруари, по bTV

В неделя, 24 февруари, bTV ще проследи на живо избора и интронизацията на новия български патриарх. Уникалната тържествена церемония, която се провежда за първи път от 42 години и никога досега не е предавана пряко в национален ефир, ще бъде излъчена в HD качество единствено по bTV.

Отразяването на събитието започва с преки включвания още по време на предаването „Тази неделя”, което по изключение е с начален час 8.00 часа. Водещ на специалното студио „Новият български патриарх“, което ще продължи от 11.00 часа по bTV, ще бъде Виктория Петрова. Със своите разяснения коментаторите в студиото ще направят интронизацията по-близка до зрителите.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 февруари 2013 г.