Нов магазин за бижута събра модния елит в МОЛ-а

Швейцарска дизайнерка на бижута се разплака от щастие при представянето на колекцията й в България

Дизайнерката на бижута „Phantasya“ Карин Вагмюлер и собственикът на марката Шон Тоблер пристигнаха специално в България за откриването на първия магазин за бижута Phantasya в столичния МОЛ.

Те бяха силно впечатлени от стилното събитие, което беше организационен дебют на моделките Екатерина Дюлгерова и Цвети Стоева, които събраха предишния манекенски състав на предаването „Огледала“ да представи швейцарската марка.

Водеща на събитието беше Гери Гочева (на снимката горе), също от бившия екип на предаването. В спектакъла се включиха и балет „New ex dance“ с провокативни движения.

Роси Иванова, Мис България 2005, беше очарована от блясъка на бижутата и веднага закачи на роклята си брошка – подарък от фирмата, какъвто всеки гост получи. Елена Ангелова пристигна с малкия си син, придружена от Жана Жекова.

Топ моделът Теди Велинова (на снимката, с Роси Иванова) също присъства и от професионален интерес като стилист. Специално за събитието пристигна Албена Александрова, въпреки че беше рожденичка и имаше малко време да се подготви за собствения си празник.

Новата колекция, която впечатли всички гости, носи името „Хармония“ и е създадена от специална ювелирна сплав или сребро проба 925. Бижутата са с покритие от злато, родий, платина и кристали Сваровски. Колекцията е вдъхновена от живота и от желанието на жените по цял свят да са стилни и едновременно с това бляскаво различни. Мечти направени от кристали – това е Фантазия!

Цветовете са меки и изискани, а естествените камъни, използвани в някои от моделите като допълнение към кристалите Сваровски, са събирани от цял свят.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2009 г.