Нов хит на Алекс Раева и Mind Trips – Don’t Stop MP3 и видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=g_Y6FXJ3v0Q

Потърси MP3

Чил аут групата на Алекс Раева – Mind Trips представи нов сингъл и видеоклип

Песента се казва “Don’t Stop” и ще бъде част от предстоящия албум

Българската чил аут формация Mind Trips представи своята най-нова песен и видеоклип с името “Don’t Stop”. Това е третият вокален сингъл с участието на Александра Раева, продуциран от италианския лейбъл “Aenaria Music”. Клипът е вече достъпен в официалния канал на Монте Мюзик в YouTube.

Сингълът „Don’t Stop” е част от предстоящия албум на групата, който се очаква да зарадва феновете през пролетта на 2018г. Заедно със сингъла, слушателите могат да чуят и специалния клубен „house” ремикс от Мартен Роберто и Николай Данев в музикалните онлайн магазини.

В красивия видеоклип Александра Раева разказва мелодични истории за настроенията в любовта, които често наподобяват промяната в сезоните. Новата песен зарежда със своето модерно звучене, приятните ню-джаз елементи и характерното за Алекс Раева позитивно вокално присъствие.

По-рано тази година Mind Trips представиха сингъла “Never Give Up”, който се появи заедно с два клубни ремикса на Иво Гравес и Вагабонд. През 2017г. излезе и тракът „We Talk About Us“ с впечатляващия ремикс от Хуан Алварез, като от групата обявиха, че вече работят по своя нов албум.

Музика и аранжимент: Mind Trips
Текст: Александра Раева

Членове на Mind Trips:
Александра Раева – вокали
Александър Георгиев – китара
Борян Маслев – бас
Владимир Митин – тромпет
Панайот Ангелов – перкусии
Стефан Цеков – барабани
Ясмин Исинов – клавири

Коментари (0)

Публикувано в на 29 ноември 2017 г.