Нов филм за 9/11 по HISTORY + още премиери

History

9/11: ДНИТЕ СЛЕД АТАКАТА от 21 ч.

Този нов двучасов филм, от продуцента на филма „102 МИНУТИ, КОИТО РАЗТЪРСИХА АМЕРИКА”, включва новинарски и аматьорски кадри, които ще ни покажат преживяванията на хората след трагедията. Ще проследим и как се промени живота след атаката от 11-ти септември. Голяма част от тези кадри не са били излъчвани никога.

СНАЙПЕРИСТИ: В МЕРНИКА, на 21 септември от 22 ч.

Най-смъртоносното оръжие на бойното поле е снайперът. Този двучасов филм комбинира интервюта, възстановки, компютърни графики и стрелкови демонстнации, за да фиксира мерника на мушка. Включено е и интервю с канадеца Робърт Фърлонг, който разказва историята за знаменития си изстрел в Афганистан, когато уцелва талибан от 2,4 км. разстояние.  

СНАЙПЕРИСТИ: МИСИИ на 28 септември от 22 ч.

Този двучасов филм анализира някои от най-опасните военни подвизи, за ни демонстрира някои от мисиите на една от най-екстремните професии на света. Разполагате с един изстрел, поглед, контролирано поемане на въздух и натискане на спусъка. За частица от секундата ще се превърнете или в герой, който е извадил от строя вражески главнокомандващ, или в самотен ловец, който извеждъж се превръща в жертва.

КОЙ ОТКРИ АМЕРИКА? на 2 октомври от 21 ч.

Този двучасов филм задава въпроса дали други изследователи не са открили Новия свят далеч преди Христофор Колумб през 1492 г.? Много култури разказват легенди, че техните предци са посещавали двете Америки много преди това. Ще разгледаме доказателствата, включително реконструкцията на кораби, кръвни проби и анализиране на исторически находки.

Ново по History HD

СКАНДАЛНИТЕ ПРЕДЦИ от 30 септември от 21 ч.

Нова поредица в 8 части, която разглежда как известни исторически личности се издигат на власт чрез скандалното си поведение. Ще ви предложим интервюта с историци и съдебни специалисти, които ще анализират кариерите на някои известни исторически личности като Калигула, Атила, Юлий Цезар, Ханибал, Ченгиз Хан, Нерон, Александър Велики и Клеопатра.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 август 2011 г.