Нощта на шампионите – кеч с Джон Сина по bTV Comedy

Мачовете за всички титли на Световната федерация по кеч – в „Нощта на шампионите” на 12 октомври по bTV Comedy

Всяка титла на Световната федерация по кеч ще бъде защитавана на турнира „Нощта на шампионите”! Едно от най-зрелищните събития в света на развлекателните борби ще бъде излъчено по bTV Comedy на 12 октомври, петък, от 23:00 часа.

Джон Сина и Си Ем Пънк отново ще се изправят един срещу друг в битка за титлата на Федерацията! Сина преследва Пънк и титлата вече няколко месеца, но шампионът винаги успява да се измъкне като победител. Първо Грамадата се намеси в мача им на юбилейния епизод 1000 на „Първична сила” и предизвика дисквалификация, а след това Пънк успя в последния момент да открадне победата в тройния им мач на „Лятно тръшване”. Сега всички са единодушни – шампионът вече няма къде да бяга, а Сина никога не е бил по-категоричен – след „Нощта на шампионите” той ще стане притежател на най-престижното отличие в света на развлекателните борби!

Друга вражда също ще достигне връхната си точка на „Нощта на шампионите” – тази между носителя на колана в свръхтежка категория Шеймъс и Алберто дел Рио. Дел Рио също изгуби мача си за титлата на „Лятно тръшване”, но след това не позволи на завърналия се Ренди Ортън да стане претендент номер 1. Така в „Нощта на шампионите” зрителите на bTV Comedy ще видят отново Дел Рио в преследване на престижното отличие. Конкурентът му обаче – Голямата бяла акула Шеймъс – няма да се даде без бой!

На „Нощта на шампионите” ще бъдат защитавани и всички останали титли на Световната федерация, така че феновете на кеча зрелището е гарантирано!

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 4 октомври 2012 г.