„Нощта на шампионите“ – bTV Comedy излъчва брутален кеч сблъсък!

Шеймъс и Кейн ще защитават титлите си в кеч турнира „Нощта на шампионите” по bTV COMEDY

Дългоочакваното събитие на Световната федерация по кеч ще се излъчи на 15 октомври от 23:00 часа

Наближава времето, в което най-добрите суперзвезди на Световната федерация по кеч ще получат уникален шанс. Наближава времето, в което някои ще стигнат върха… а други ще изгубят всичко! На 15 октомври, от 23:00 часа, bTV COMEDY ще излъчи „Нощта на шампионите” – единственият по рода си турнир на Федерацията, по време на който всяка една титла ще бъде защитавана!

Двете най-големи мишени безспорно ще бъдат Шеймъс и Кейн – съответно шампионът на Федерацията и световният шампион в тежка категория. Келтският войн е с минимални шансове да запази златото си, защото му предстои да се изправи срещу цели петима опоненти. При това не кои да е, а Уейд Барет, Острието, Крис Джерико, Джон Сина и фаворитът на публиката Ренди Ортън.

Пепелянката вече на няколко пъти беше на косъм от спечелването на титлата, но Шеймъс всеки път успяваше да се домогне до победата… с което си навлече още по-силната омраза на феновете. Сега обаче Ортън се е зарекъл, че ще се възползва от шанса си и никой от останалите петима няма да е в състояние да го спре!

Не по-малко интересен е и другият главен мач, в който Голямата червена машина Кейн ще защитава титлата си срещу брат си Гробаря. До преди няколко месеца Гробаря беше стихия, която не може да бъде спряна в „Разбиване”. Кейн обаче доказа, че дори Феноменът не е непобедим! Мачът помежду им в „Нощта на шампионите” се очертава да е много зрелищен и брутален, тъй като ще се играе по екстремни правила – тоест всичко е позволено и дисквалификации няма!

На турнира ще бъдат защитавани още световната титла при двойките и при жените, както и титлата на САЩ, а Грамадата и Си Ем Пънк ще се изправят един срещу друг не в мач за титла, а чисто и просто за разчистване на някои стари сметки помежду им!

Коментари (0)

Публикувано в на 7 октомври 2010 г.