Нора от „Фермата“: Аз съм моралният победител + видео с онлайн видео и снимки

Нора от „Фермата“: Аз съм моралният победител + видео

Сребърната медалистка на „Фермата”, 25-годишната ветеринарка Нора Димитрова, беше специален гост на Деси и Сашо в студиото на „Преди обед” по bTV. Най-успешно представилата се жена сподели преживяванията си по време и след тримесечния си престой в българското риалити.  Как осмисля приятелствата, предателствата, любовта и конфликтите зад стените на къщата и доколко условия на лишения и средата на хора, с които не би се срещнала в реалния си живот са повлияли на поведението й.

Нора категорично заяви, че тя е моралният победител на „Фермата” тъй като без подкрепа, след множество провокации и атаки, сама е успяла да стигне до финала. Тя сподели с Деси и Сашо за бившата си работа в лаборатория за тестване на храни и плановете си да остане в професията, но на място, което ще й даде пълно удовлетворение. Нора разказа и за племенницата си Дария, болна от детска церебрална парализа, чиято история ветеринарката запази за финала на шоуто, за да не предизвика съжаление в публиката.

Отчита ли грешки в поведението си, преувеличени ли са конфликтите зад  оградата на „Фермата” или смята, че е възродила българския дух и ще сбъдне мечтата си да направи конеферма, можете да видите ТУК.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 декември 2015 г.