Нора Недкова преби Валентин Кулагин в Черешката на тортата

Екипът на „Черешката на тортата“ е станал случаен свидетел на нещо неочаквано по време на снимките на един от новите епизоди миналата седмица, което по принцип рядко може да се види – жена да набие мъж, буквално.

Свидетели на цирка разказват, че участници в кютека са били плеймейтката Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин, твърди hotarena.net.

Другите участници, с които двамата са делили обща трапеза в предаването, са били Алфредо Торес, Люси Иларионов и актриса.

През цялата седмица Кулагин провокирал Недкова с намеци от типа, че печелила пари срещу секс. Точно на финала – в последния ден от снимките нервите й не издържали и хвърлила чаша в лицето на стилиста, след което го спукала от бой, съвсем буквално.

Никакъв мъжки инстинкт не се бил събудил у гримьора – дори не взел мерки да я отдръпне от себе си, а единственият му напън се е състоял в това да пищи като девойка и да се обади на полицията за помощ.

Развърчели се екстеншъни, писъци и крясъци – истински женски бой, коментират свидетели на случилото се. Боят е бил заснет, но дали ще бъде излъчен, не се знае.

Какво твърдят самите участници – Валентин Кулагин във Фейсбук: „Разбирам, че госпожица Недкова си има пи ар-ка, но не очаквах и хот арена да пише лъжи. Никой не ме е пребивал. А аз жени не бия също.“

Нора Недкова запазва към 15 януари мълчание в социалната мрежа.

По инфо на агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Публикувано в на 16 януари 2018 г.