Нона Йотова в популярния сред изпълнителите бар Магнито

В разгара на летния сезон Нона Йотова ще представи новата си клубна програма в изискания и все по-популярен напоследък сред българските изпълнители, пиано бар Магнито – Марина Диневи на Свети Влас на 10 август.

Наред с активната работа в театъра и ролите в многобройните спектакли от които в момента е в творческа ваканция, актрисата не престава да работи и през лятото. Талантливата изпълнителка се оказа сред основните инициатори и организатори на първия театрален фестивал в Банско и успя да включи в програмата си участие за втора поредна година в престижния международен джаз форум – Банско джаз фест.

Всички тези ангажименти Нона успешно съчетава с изявите си на клубната музикалната сцена. Почитателите на мелодичната и музика ще имат удоволствието на 10 август от 24.00 ч. да я видят на сцената на пиано бар Магнито с нова програма. За на участието на Нона Йотова на 10 август специално от Лондон ще дойде перкусионистката Лили Йончева, която ще се включи и с изпълнения на индийска табла. Входът за вечерта в култово морско заведение е 50 лева.

В програмата ще присъства авторска музика с най-популярните и обичани песни на изпълнителката, както и нов материал от предстоящ студиен проект.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 август 2008 г.