NL East състезание: Braves победи Max Scherzer и Mets, за да поведе в дивизията

Добри снимки

Само с четири оставащи мача в графика – включително един последен двубой – the Смелите Те взеха преднина от един мач срещнах В горещо оспорвано NL East състезание. Събота беше вторият мач от серия от три мача между двамата надежди на Световните серии и Брейвс стигнаха до победа с 4-2 срещу аса на Метс Макс Шерцер.

Силовите удари отново бяха ключови за Брейвс. Те домакинстваха три пъти при победа с 5-2 над Джейкъб де Гром и Метс в петък, този път с ключов удар на Дансби Суонсън и соло Хоумър на Мат Олсен, за да осигурят известна застраховка. Това е типичната формула за престъплението на Braves, който води NL с 239 хоумъра този сезон.

Ето и домакинството на Суонсън, което превърна преднината на Метс от 2-1 в преднина от 3-2 на Брейвс:

На могилата Кайл Райт допусна два спечелени ръна за пет ининга на работа, достатъчно добър, за да вземе най-доброто си 21-во попадение за сезона в MLB.

Победата придвижва Braves до 99-59, докато Mets е с 98-60. Победителят в дивизията ще получи сбогом в кръга на NLDS с втория поставен в NL, докато губещият ще бъде първият поставен в NL, четвъртият поставен в NL и петият поставен в домакинската серия от три игри в wild card. Кръгъл.

Също така важно: няма повече игра 163, когато става дума за взаимоотношения. Сега има тайбрек, първи един срещу друг. С победата на Braves в събота вечер, двата отбора вече са 9-9 този сезон в серията. Това означава, че който и да спечели в неделя вечер, ще бъде домакин на тайбрека.

READ  Как да промените страничните панели в новия изглед на Gmail

Ако Braves спечелят, те ще имат преднина от два мача, за да играят и да задържат тайбрека, така че ще бъде много трудно да се провали. От друга страна, победа на Mets би създала равенство с трима за игра, докато Mets ще държат тайбрека.

След финала на серията Метс играят три домакински мача срещу аутсайдерите национали. Смелците печелят на пътя, за да играят доста нещастна игра Марлинс Комитет и Сай Йънг не трябва да се занимава с фаворит Пясъчна алкантара.

Ако и двата отбора се погрижат за бизнеса във финалната серия и помят, е безопасно да се каже, че който и да победи в неделя вечер, ще спечели дивизията. Колко смешно е това?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.