Нищета и тризначки обриват Черната Златка – видео

Тежки дни преживява първичната Златка Димитрова в къщата на ВИП Брадър.

Несгодите започнаха още през отминалата седмица, когато в мисията „Богове и простосмъртни“ на Златка й се наложи да спи с чисти, но обикновени завивки, по твърдение на самия Биг Брадър.

Плеймейтката обаче изживя страховит сърбеж от новите си постели. Зрителите на късното издание на ВИП Брадър, което ще намерите по-долу, имаха „честта“ да изгледат как Златка чеше цялото си тяло и апелира за алергозан от ВИП Брадър. Съчувстващата Патрашкова също побърза да се освободи от чаршафите, а Къци си легна барабар с дрехите.

Неволите на Златка обаче нямат край. След като се опита да сложи край на любовта с Багата, в къщата се появиха тризначките Вяра, Надежда и Любов. Това се оказа поредното предизвикателство за нервите на бургазлийката. Оказа се, че Надежда е имала отношения с последната половинка на плеймейтката. „За една нощ“, както побърза да уточни Златка в напрегнат разговор с Никол.

Ситуацията изглежда овладяна за не повече от няколко часа. Предстои тризначките да полазят върху нервите на съквартирантите още в епизода от 24 октомври, сряда!

По време на живото предаване в понеделник Любен Дилов-син гостува в студиото на Ники Кънчев като защитник на Кристина Патрашкова. Той се хвана на бас с Ники, че Кристина ще остане в Къщата, като условието на водещия бе, че ако Любо Дилов не успее за защити Патрашкова и тя излезе от шоуто, на нейно място ще влезе самият той. Така след като зрителите определиха Патрашкова и Николай да напуснат шоуто, другия понеделник на нейно място като гост-звезда влиза Любен Дилов-син.

Кристина Патрашкова и Николай Мартинов приеха без никакви емоции изгонването си. „Явно на хората отвън им е по-интересно да гледат атрактивни персонажи. Причината, поради която влязох, е да изследвам Къщата като лаборатория. Винаги съм смятала, че тя е микромодел на обществото и сега моите тези се потвърдиха. Смятам да опиша преживяваното в шоуто в книга“, сподели журналистката.

За разлика от Кристина, която подбираше думите си, Ники Сървайвъра заяви, че от шоуто ще му останат негативни спомени. „Най-големият ми урок е, че никога друг път не трябва да се забърквам в подобни предавания. Очаквах да е лошо, но чак толкова зле не го очаквах. Това не е моят живот – да седя на едно място, да бездействам и нищо да не правя“, допълни той. Неговото напускане трогна единствено Юлиан Константинов, който дори се разрева, докато го прегръщаше за довиждане. „Учили сме в едно училище, той е много добър певец и баща. Нивото му позволява да бъде наречен победител. Хората, които излизат усмихнати и доволни от Къщата, за мен са шампиони. А Къци, каквото и да направи, винаги е много смешен и е все с издънки – мери кръвното си по четири пъти за час, запушва всички дупки на климатика и претендира, че води здравословен начин на живот, а в същото време се оплаква, нещо му хлопа. Това е цяло забавление“, коментира Ники. Според него в отношенията му с Бони няма етнически елемент. „Откровено си признах от първия ден, че чалгата вреди много на обществото. И това, че Бони е типичен представител на жанра, е факт. Тя с нищо не ме изненада. На два пъти разговаряхме защо мразя циганите, като й обясних, че нямам никакъв конфликт с тях. Моят съвет към Бонка е да преглътне горчивия хап, че тотално изгуби в играта и да спре да ровичка“, заяви брадърът.

Патрашкова и Николай се завърнаха към нормалния си живот, но Фънки изпадна в депресия. Ники Кънчев се изгаври с емоциите му, като го подлъга, че е изгонен, само за да се наслади на реакцията му. Оказа се, че „затворът“ идва в повече на бившия музикант, който призна, че тъгува за жена си. Дори шумните тризначки Вяра, Надежда и Любов, които влязоха в Къщата, не успяха да го развеселят. Продуцентите явно залагат на високата им интелигентност и скандален нрав, за да посъбудят заспалите съквартиранти, както и рейтинга на шоуто.

Любина, приятелката на Багата, призна, че не е бременна. „Поведението на Златка не ме притеснява по никакъв начин, аз съм сигурна в чувствата на Благой“, каза още младата жена.

Багата обаче има ново „изкушение“. Както ще видите в записа от епизода от 23 октомври 2012 г., за 24 часа той обърна на тризначките повече внимание, отколкото е отделял на останалите съквартиранти досега, взети заедно:

В този запис от късен епизод ще видите обринатата и нервирана Златка:

Частично е използвана информация на агенция Стандарт нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 24 октомври 2012 г.