„Никой“ на Графа с ремикс от Deep Zone – видео премиера с онлайн видео и снимки

„Никой“ на Графа с ремикс от Deep Zone – видео премиера

„Невидим“ на Графа с най-добър ремикс на годината

Видео премиара за ремикса към „Никой”

Гледай видеоклипа онлайн

Ремиксът на супер хита на Графа „Невидим“ (Deep Zone Remix), беше обявен за „Най-добър ремикс на годината“ на церемонията на Awards.bg. С тази награда се допълни изключително успешната година на Графа, който през 2011 реализира хитовете „Заедно“ (с Любо и Орлин), „Тяло в тяло“ (със Сантра и Спенс) и „Никой“. Синглите бързо се превърнаха в най-въртяните песни в радио и телевизионния ефир, а ремиксите на „Тяло в тяло“ и „Невидим“ завладяха и клубовете.

2011-та година стартира с националното турне „Невидим“, което обиколи 16 града, а препълнените клубове говорят сами за успеха му. През следващите месеци албумът „Невидим“ се превърна в най-продавания албум.

В препълнената Зала 1 на НДК се състоя и концерта „Графа и приятели – От любов към живота“, посветен на каузата на Avon за превенция на рака на гърдата. Едновременно с това топ изпълнителят беше и музикален продуцент на първото издание на „X Factor” в България.

В момента Графа се е отдал на заслужена почивка със семейството си. Веднага след завръщането си от нея, певецът започава репетиции с екипа си за стартиращия в началото на февруари „Tour 2012”.

След успешния ремикс към „Невидим”, от Deep Zone ремиксираха и „Никой”, а клипа към новата версия виждате по-горе.

„Никой“ е шестият сингъл от албума „Невидим“ на поп звездата Графа. Официалният видеоклип е дело на режисьора Васил Стефанов и неговия екип.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 януари 2012 г.