Николина Чакърдъкова и Георги Неделчев „режат глави“ в Биг Брадър

Тази вечер сблъсъкът на поколенията

Новите пет семейства – завесата се повдига

Тази вечер сблъсъкът на поколенията

Тази вечер сблъсъкът на поколенията – третите елиминации в Big Brother family. Чавдар и Радка, типичните представители на старото време и вечната любов, срещу Анжелика и Радо – хора на модерните разбирания и бурните страсти. Кой модел на семейно щастие подкрепят зрителите? Как ще се отразят на вота на публиката обвиненията, които Чавдар отправи към Анжелика за нелегален бизнес?

На гости в студиото ще има по един близък и по един обществен защитник на всяко семейство. Певицата Николина Чакърдъкова ще застане на страната на семейство Каменарови. Журналистът Георги Неделчев ще защитава семейство Петрови.

Новите пет семейства – завесата се повдига

Довечера едно семейство ще си тръгне, а пет ще влязат в къщата. Съвсем скоро ще видим новите участници в шоуто, които досега се пазеха в ревностна тайна. Наистина ли треньорът на Бойко Борисов и братът на Ивайла и Божидара Бакалови влизат в къщата? Каква ще е изненадата по лицата на съквартирантите, когато прага прекрачат цели пет нови семейства. Завесата се повдига тази вечер в 20:00 ч. по Нова телевизия.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 април 2010 г.